Page 34 of 38 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast
Results 331 to 340 of 386
Like Tree853Likes

Thread: Sezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Kole22's Avatar
    Liga: najgora sezona u istoriji. Tek cetvrto mesto, sa ocajnom realizacijom sansi. Titula davno izgubljena, a ni ulazak u borbu za trece mesto nije izvesno. Luftwaffe, jak ko zemlja, iako smo na istom kvalitetu, njegovih 4 ofanzivnih iz AM linije i napadacem su nestvarno dobri. Preko 4 data gola po mecu uz samo 7 primljenih na 20 meceva, sezona za primer. Jedini kiks je imao protiv nas. Ja sa druge strane ni bot ekipe ne mogu dobiti sa vise od 2-3 gola. Nije da nemam kvalitet, ali me troluje celu sezonu jer je Luftwaffe nestvarno dobar na svim pozicijama, a ja skromniji od njega u napadu, pogotovo na krilima. Morala je ta razlika nekako da se izrazi.

Za koji dan igram snjim, i ako se plasiram u finale LS, bice to uvertira za finale gde me on vec ceka.
    U kupu je ispao od mog dzelata dve runde posle mene.

Champion lespa's Avatar
    pobeda u derbiju protiv direktnog konkurenta za titulu i sada je +8. pre samo 4 kola protivnik je imao +2 ali nije pobedio u zadnja 3 kola i ovim danasnjim porazom se po meni oprostio od titule.
    novajlija Friscanto , zbog koga sam se i vratio na formaciju preko krila, ima odlican pocetak u klubu.
    igrao sam na kontre i isplatilo se. poveo sam 2:0 i izdrzao do kraja jer je protivnik dao samo jedan gol. iskreno, bio bih zadovoljan i sa neresenim ishodom, jer mi je i +5 sasvim odgovaralo.

Sezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?-capture112.jpgSezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?-capture113.jpgSezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?-capture114.jpgSezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?-capture115.jpgSezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?-capture117.jpg
    Sezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?-capture116.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Nisam mogao ispratiti i izgubim. Šta ćeš.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Pro Rašo 76's Avatar
    Prvi trofej ove sezone za Teleoptik, kup osvojen. U igri je i super liga, trenutno jednom nogom u finalu zbog pobjede 3:0 u prvoj utakmici

Sezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?-preuzmi.jpg

Nagrabusio sam. Nivo iznad

U LŠ prođoh juče u prvoj dobro. I ovde 20+% slabiji.

Champion lespa's Avatar
    izgubih finale Kupa na penale.
    7 udaraca u okvir gola ali nista. svi moji igraci bolje ocenjeni od suparnickih osim protivnickog golmana koji je bio MoM. jbg, zao mi kad stignem do finala i ostanem suva kurca, ali sta da se radi.
    za razliku od protivnika koji je usao pred sam kraj regularnog dela, ja sam pratio ceo mec i poceo preko krila posle u drugom poluvremenu presao na uski dijamant ali nije se dalo. jbg.
    Sezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?-capture112.jpgSezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?-capture113.jpgSezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?-capture114.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Mrzim lapsuse. Nagrabusio je.
    Igram bez klupe. Prvi MC suspendovan, samo tu rezervu i imam. Povredi mi DMC, ubacujem sa klupe drugog na celih 25% kvaliteta. Dobija 7-cu. On je počeo sa 451V. Kada je primio prvi, prelazi na 3W-1-3N-2W-1. Kada je primio drugi, prelazi na 3W52V. Ja sam skromno igrao 4t1V bunkerica svo vreme. Drugo ništa i ne mogu.
    A u prvenstvu, malo pre finala kupa, drugi izgubi od sedmog. 3 boda potrebna za novu titulu. Odličan takmičarski dan za Delije.

Još jedan pehar krasi vitrine muzeja Crvene Zvezde.
    I ovde MC suspendovan bio, jedina izmena DC. Sreća pa standardni DC je i DMC pa on tu prelazi, DMC na MC. Ne pratim meč i naravno MC se povredi. Sa klupe ulazi 5% "jak" MC, zarađuje ocenu 7. Jbte, kakvo karanje u zdrav mozak.
    Oba krila po dva komada i odgovor na Lespino pitanje, Hassell igrač utakmice.

Rookie

Osvojen kup protiv protivnika za 12% slabijeg. Inace citav kup nije primljen niti jedan gol. Prvi trofej ove sezone. CZ ocekuje jos dva, za drugu uzastopnu tripletu.

Page 34 of 38 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast