ako ostane na snazi da se moze dobiti samo 10 zelenih dnevno to ce jasno imati za posledicu da nema vise budzenja mladih igraca vec cemo izabrati jednog koji brzo napreduje a ostale igrace cemo menjati posle jedne eventualno dve sezone.
e sad, jedna opcija je kupiti mlade igrace na pocetku sezone koji su na 99% i ukoliko mogu da napreduju celu zvezdicu tokom sezone eto ekipe na duze staze. Ali, posto znamo kakvo je ludilo pocetkom sezone za takvim igracima, menadzeru treba 300 - 400 tokena za tako nesto, ali ni to nije garancija da ce svih 11 biti brzog razvoja. Dakle, bice potrebno barem 500 tokena za tako nesto a ako menadzer zeli i rezerve da budu igraci brzog razvoja, brojka potrebnih tokena se penje na nekih recimo 700 tokena.
druga varijanta, je kupiti mlade igrace koji su na 80% i koji jasno brzo napreduju za nekih recimo 100 tokena i igrati prvenstvo. Sa takvim igracima bez zelenih kofera se nema sta traziti u Ligi prvaka i Kupu sa menadzerima koji su nivo iznad.
jbg, ako raja nece kupovati tokene kako ce Branko isplatiti plate developerima, ljudima koji odgovaraju na nasa pitanja tj. uvrede a i da on covek nesto zaradi?
ili cemo se prilagoditi novim okolnostima ili cemo bataliti t11. tako je kako je.
Ja tako oduvek igram, imam jednog igraca na 140% dok su ostali na oko 100%, imam dovoljno tokena I zelenih I jos mi ostane viska.. Sta bi tek bilo da gledam videe..