Last edited by Rašo 76; 04-09-2018 at 08:57 AM.
United je u prvih 5 utakmica imao 4 pobede i trol poraz u kupu, a onda je usledilo 6 poraza zaredom, sa samo 2 postignuta gola u utakmici koju nisam gledao... Arboleda je sa serije desetki prešao na seriju šestica...
Danas protivnik 19% jači... Ostavio sam kompletnu startnu odbranu na klupi i ubacio rezerviste od 3* i 4*... Sa odbrambene taktike sam, od starta, prešao na napadačku i to se ovaj put isplatilo... Nava je opet dobio žuti karton...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
@lespa
Sto si batalio saveze?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
pa smorio se vise posle dve godine. cudi me da me je i toliko drzalo. a i postali smo savez sa 7* pa smo u zadnje vreme izvlacili neke fanatike. ono tipa tankuju jer igraju samo Saveze pa imaju mutant igrace i tome slicno. rezultati nisu imali veze sa zivotom ali drzalo me druzenje sa momcima iz Saveza i naravno 100 tokena mesecno onda kada odbranimo platinastu.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Pokazalo se da izostanak DMC-a može biti koban. Bar u mom slučaju. Još na to ako nemaš AMC-a... Uz to mladi štoper dobija crveni dok još nisam morao da rizikujem. E onda... Na kraju menjanjem taktike kroz ceo meč našao sam pravu, ali je bilo kasno. Protivnik 15% slabiji, menadžer je večeras izostao, ali je extra prošao. Ovo je jedna od onih utakmica kad bi na kraju voleo odmah da se ponovi jer znaš da bi dobio. Sad je i prvo mesto donekle upitno. A tek će biti smehotres jer su oba standardna štopera pocrvenela za sledeći meč, pa će najjači štoper imati 87% kvaliteta. Prva i poslednja formacija na kraju slika.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Moja dva dc-a nisu mogli nista protivnickom napadacu. Doneo im preokret posle 2-0, ali nekako Gras donosi bod i zadrzava nas na +2. Rival za svaki respekt.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd