Roma razbucala Barsu 3-0... auh!!!
Ko da su mi somu evra dali xD Cepa Vucica
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Apsolutno zasluzeni prolaz Rome. Nikad jadnija i bednija Barca. Povredjeni Busquets mu igra 90 minuta, igrac od 140 milja sedi na klupi, Roberta se muci opet na neprirodnoj poziciji. Celu sezonu se zapravo provlace sa rezultatima a igra je debela nula i to je konacno doslo sad na videlo. Svaka cast za Romu i jedna velika sramota za Barcu. Da ih je ovako okrenuo Real ili Bayern cak bi i cutao covek, al popiti od Rome 3 komada i ovako neozbiljno odigrati, dno dna..
Dakle, Real je sada najveci favorit I blizi se 3. uzastopna!!!
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Jbg, buraz. Kup je i meni problem, osvojio 2 u 7 ucesca. Vrlo tesko se stize do kraja. Najteze takmicenje po meni. Mozda su po kvalitetu LS i Kup jednaki, ali ima jedna bitna razlika. U Kupu je kako ti se zalomi zreb, dok u Ligi Sampiona mozes stelovati ako dobijes grupu koja ti to dozvoljava i time izabrati laksu seriju rivala u nokaut fazi. Ili jednostavno te posluzi sreca. Meni je znalo da se desi da vec od drugog ili treceg kola u Kupu dobijem protivnika koji kada me izbaci, proseta se do finala. U Ligi Sampiona mi se samo dva puta iz 7 ucesca nije dogodilo da moj rival iz grupe ne stigne bar do polufinala, a 3 puta sam igrao finale sa protivnikom iz grupe i jednom ispao u polufinalu, inace bi bilo 4 puta. Znaci, bukvalno imao srecu da se sa najjacima ne sastajem do finala jer sam bio snjima u grupi.
Nema pravila, ali stoji da je najzajebanije doci do trofeja u Kupu. Ne odustaj, razvijaj one mlade igrace i gruvace narednih sezona. Ne moras da brines za rekonstrukciju tima jer ti svi kvalitetni prvotimci 18g i 19g.
Srecno u drugim takmicenjima.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Eh, barem jedno četvrtfinale da vidim kako u vitrinama piše četvrtfinale kupa. Svakako je Liga šampiona takmičenje koje mi leži, iako sam od januara od kad sam se vratio igrici osvojio samo jednog uška, uvek sam stizao daleko. Kup me nekako vređa, stalno ispadam od protivnika slabijih od sebe i do 30%, a kako, ne znam. Hvala na želji za dobrim rezultatima, svakako isto želim, i naravno puno bisera F19
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Pirova pobeda i ispadanje u kupu od 20+% jačeg. Koliko sam uložio poslednjih sezona u tim, dobro i prolazim...
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Treci mec protiv Caymana ove sezone i poraz posle remija u prvom kolu LS i pobede od 4-0 u Ligi. Da stvar bude zanimljivija, zbog losijeg medjusobnog skora zavrsicemo na drugom mestu, a mozda i ispadnemo u direktnom duelu od Galatasaraja. Ukrstamo se sa grupom u kojoj Nikolazzzz dominira sa 20%+ boljim timom (lvl up) u odnosu na prosek. Lik je miljenik Nordeus zreba. Uvek je za 15-20% jaci od svih ostalih u takmicenju.
To je uzivanje, a ne ko ja, svaki dan neko finale.
Razmisljam da li da bezim u Cipiripi Kup ili da cekam debakl odmah u prvoj nokaut rundi kao Adib Fc u ovom kolu...
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Rubin Timur i Luftwaffe odigrali nereseno. Odosmo na +3 u odnosu na drugog.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока