Results 1 to 10 of 485
Like Tree1229Likes

Thread: Sezona 104 - 1. april - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PFC
    PFC is offline
    Apprentice PFC's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Jbg, buraz. Kup je i meni problem, osvojio 2 u 7 ucesca. Vrlo tesko se stize do kraja. Najteze takmicenje po meni. Mozda su po kvalitetu LS i Kup jednaki, ali ima jedna bitna razlika. U Kupu je kako ti se zalomi zreb, dok u Ligi Sampiona mozes stelovati ako dobijes grupu koja ti to dozvoljava i time izabrati laksu seriju rivala u nokaut fazi. Ili jednostavno te posluzi sreca. Meni je znalo da se desi da vec od drugog ili treceg kola u Kupu dobijem protivnika koji kada me izbaci, proseta se do finala. U Ligi Sampiona mi se samo dva puta iz 7 ucesca nije dogodilo da moj rival iz grupe ne stigne bar do polufinala, a 3 puta sam igrao finale sa protivnikom iz grupe i jednom ispao u polufinalu, inace bi bilo 4 puta. Znaci, bukvalno imao srecu da se sa najjacima ne sastajem do finala jer sam bio snjima u grupi.

Nema pravila, ali stoji da je najzajebanije doci do trofeja u Kupu. Ne odustaj, razvijaj one mlade igrace i gruvace narednih sezona. Ne moras da brines za rekonstrukciju tima jer ti svi kvalitetni prvotimci 18g i 19g.

Srecno u drugim takmicenjima.
    Eh, barem jedno četvrtfinale da vidim kako u vitrinama piše četvrtfinale kupa. Svakako je Liga šampiona takmičenje koje mi leži, iako sam od januara od kad sam se vratio igrici osvojio samo jednog uška, uvek sam stizao daleko. Kup me nekako vređa, stalno ispadam od protivnika slabijih od sebe i do 30%, a kako, ne znam. Hvala na želji za dobrim rezultatima, svakako isto želim, i naravno puno bisera F19

Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока

VIP
    Quote Originally Posted by PFC View Post
    Eh, barem jedno četvrtfinale da vidim kako u vitrinama piše četvrtfinale kupa. Svakako je Liga šampiona takmičenje koje mi leži, iako sam od januara od kad sam se vratio igrici osvojio samo jednog uška, uvek sam stizao daleko. Kup me nekako vređa, stalno ispadam od protivnika slabijih od sebe i do 30%, a kako, ne znam. Hvala na želji za dobrim rezultatima, svakako isto želim, i naravno puno bisera F19

Šta bre kukate za kup... Meni je United 10 puta ispao u prvom kolu u poslednjih 14 sezona... Poslednji put sam osvojio kup sa Unitedom pre 2 godine...

PFC
    PFC is offline
    Apprentice PFC's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Šta bre kukate za kup... Meni je United 10 puta ispao u prvom kolu u poslednjih 14 sezona... Poslednji put sam osvojio kup sa Unitedom pre 2 godine...
    Ja u 13 sezona 2 osmine finala. A naviše prva faza i prekolo, pogotovo dok nisam igrao.

VIP
    Ali smo zato jačem od sebe uvalili 3 gola i najverovatnije nastavljamo takmičenje u Super ligi, pošto nam za LŠ treba pobeda od 4-0, u poslednjem kolu...

Sezona 104 - 1. april - Kako vam ide?-1bdd.jpgSezona 104 - 1. april - Kako vam ide?-1bddd.jpg

Pro Rašo 76's Avatar
    Da se i ja prikljucim ovoj raspravi oko kup takmicenja

Slazem se sa Steppenwolf da je tesko takmicenje i da se nikada ne zna da li cete ispasti u prvom kolu ili dogurati do finala.
    Imam dva tima, FC Partizan je 31 level i imam sami 1 osvojen kup :/ , tako da ne nerviram i ako ispadnem na pocetku
    Drugi tim FK Teleoptik je tek na 6 levelu i do sada ima 2 kupa i po jednu ligu, ligu sampiona i super kup.
    Neko moje misljenje u vezi kupa, gledano na moja dva tima je da je najlakse osvojiti na pocetku od 1 do 10 levela, kasnije je sve teze.

VIP
    Quote Originally Posted by Rašo 76 View Post
    Da se i ja prikljucim ovoj raspravi oko kup takmicenja

Slazem se sa Steppenwolf da je tesko takmicenje i da se nikada ne zna da li cete ispasti u prvom kolu ili dogurati do finala.
    Imam dva tima, FC Partizan je 31 level i imam sami 1 osvojen kup :/ , tako da ne nerviram i ako ispadnem na pocetku
    Drugi tim FK Teleoptik je tek na 6 levelu i do sada ima 2 kupa i po jednu ligu, ligu sampiona i super kup.
    Neko moje misljenje u vezi kupa, gledano na moja dva tima je da je najlakse osvojiti na pocetku od 1 do 10 levela, kasnije je sve teze.
    Naravno da je teško takmičenje, kada ga osvaja 1 od 64 tima (ranije bilo 1 od 128)... Kada to uporediš sa 1 od 32 u Ligi šampiona i 1 od 14 u Ligi, budi srećan da osvojiš Kup jednom u 64 sezone

VIP
    Još jedna pobeda Uniteda, protiv jačeg, za skok na 6. mesto...

Sezona 104 - 1. april - Kako vam ide?-1be.jpg

Pro Kole22's Avatar
    Quote Originally Posted by Rašo 76 View Post
    Slazem se. Na pocetnim nivoima ima dosta neaktivnih ekipa, menadzera koji brzo odustanu. Kako se penjes nagore, vec negde od 4-5 levela aktivnost je sve veca. U poslednjih par sezona su gotovo svi aktivni menadzeri koji prate meceve, a kako idem na vise nivoe sve veci broj ekipa se javlja koji tankuju sezonu da bi sledece bili konkurentni za neki trofej. Tako da je sve teze osvojiti bilo koje takmicenje jer se povecava broj ekipa koji namerno ponavljaju nivo, a zadrzavaju kvalitet iz prethodne sezone. Mogu zamisliti kakva je tek guzva na mnogo visim nivoima.

Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
    S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups

Appearances: (ST) C. Cutino 515
    Goals: (AMR) A. Chavasco 541
    Assists: (AML) T. Gras 270

Trophies in the last 5 seasons:
    Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
    Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
    Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd