Jbg, buraz. Kup je i meni problem, osvojio 2 u 7 ucesca. Vrlo tesko se stize do kraja. Najteze takmicenje po meni. Mozda su po kvalitetu LS i Kup jednaki, ali ima jedna bitna razlika. U Kupu je kako ti se zalomi zreb, dok u Ligi Sampiona mozes stelovati ako dobijes grupu koja ti to dozvoljava i time izabrati laksu seriju rivala u nokaut fazi. Ili jednostavno te posluzi sreca. Meni je znalo da se desi da vec od drugog ili treceg kola u Kupu dobijem protivnika koji kada me izbaci, proseta se do finala. U Ligi Sampiona mi se samo dva puta iz 7 ucesca nije dogodilo da moj rival iz grupe ne stigne bar do polufinala, a 3 puta sam igrao finale sa protivnikom iz grupe i jednom ispao u polufinalu, inace bi bilo 4 puta. Znaci, bukvalno imao srecu da se sa najjacima ne sastajem do finala jer sam bio snjima u grupi.
Nema pravila, ali stoji da je najzajebanije doci do trofeja u Kupu. Ne odustaj, razvijaj one mlade igrace i gruvace narednih sezona. Ne moras da brines za rekonstrukciju tima jer ti svi kvalitetni prvotimci 18g i 19g.
Srecno u drugim takmicenjima.