ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Pitanje jedno.
Posto sam dobio opciju ponuda od 4levela zanima me kako mogu igrace stavljati na transfer listu da ih prodajem za tokene?
To samo ako ti neko ponudi tokene, ne stavljaš ih na transfer listu... Tvoji prijatelji mogu da šalju ponude za igrače, ako su njima od 3-5 zvezdica, a na istom su serveru... Ostali mogu da šalju ponude samo ako su ti igrači na 19%, 39%, 59%, 79%, 99%, 119% itd.
Znači, doteraš igrača na neki od ovih procenata i čekaš... Ne treniraš ga više, ili mu treniraš novu poziciju ili specijalnost i paziš da ne skoči zvezdicu... Ako trenira specijalnost ili poziciju, ponekad skoči zvezdicu, ili zato što nekoliko puta bude igrač utakmice, ili dobije nekoliko skil poena iz poklona...
Last edited by Steppenwolf; 04-01-2018 at 03:13 PM.
14% jači protivnik, nigde ga nema u prvom poluvremenu, samo 2 šanse, ne gleda utakmicu, a onda u drugom da 2 gola iz 4 šuta u okvir... Njegov golman brani 7 od 14 šuteva u okvir... Samo 3 igrača su mu dobila ocenu preko 7, kod mene samo 3 nisu, a rezultat 3-2... Pa jebem ti igru!!! 7.50 prosečna ocena ekipe, a samo 3-2...
Ovoga ne dam ni za 100...
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Arboleda je danas napunio 30 godina... Samo 1 gol mu fali do 400...
Zanima me dokle ću stići ove sezone. Nema treniranja do pred kraj i tada će biti napucani ovi što su 21 godinu.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk