Moze li bolje od ovoga ?
Brutalan napredak.
Ovo mi je na fejku igrac, 4* je bio kad je kupljen a slikano je kod napredovanja sa 5 na 6 bio je na nekih 97% kad je ovako popizdio sa skilovima
Poslano sa mog LG-M250 koristeći Tapatalk
Sto treniras dribling beku?
Ne pomaže blago ni kamenje drago. Ne ide on nigde.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Zamalo blamaza na startu nove sezone protiv 16% slabijeg rivala sa lvl-up-a. Tobias Gras se pobrinuo u revansu sa tri gola da ipak prodjemo dalje. 3 gola i 1 asistencija njegov ucinak u prva dva meca posto sam ga upgrejdovao na 120%. I u KUpu i u Ligi Sampiona opet sa lvl-up klubovima.
Evo i njegovih skilova:
Ucinak iz prosle sezone: 4. mesto Liga, i trofej u Ligi Sampiona:
Cutino opet najbolji strelac,ali sada ispod gola po mecu:
Slab ucinak u Ligi, cak 16 bodova zaostatka za prvim koga smo na kraju dobili u finalu Lige Sampiona:
F19 sa 90% na 116% oko 100 kofera, jos je imao spec kad je kupljen tako da sam tu ustedeo kofere
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Neću da otvaram novu temu, zato ovde pišem.
Jedan član saveza mora na pauzu od 3 meseca zbog školskih obaveza. Tražimo za taj period, a možda i na duže, novog. 1131 bod. Do 95% da je tim, ne fake acc i igrači trenirani po osobinama. Ostali uslovi klasika.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Last edited by lespa; 04-02-2018 at 05:16 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522