Istorijski trenutak za ovaj moj klub od 13 sezona.
Uzet je KUP.
Velika igra živaca, ali se na kraju isplatila.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Prvo, trebas da odradis detaljan skauting. Ukupan kvalitet ne znaci mnogo, bitne su vestine individualaca. Kada odradis skauting rivala, onda bacis pogled na svoj tim i vidis gde si impotentniji u odnosu na rivala. Ako jesi negde izrazito slabiji, onda treba da ti se upali prvi alarm sta da uradis ne bi li pokusao da anuliras njegovu prednost. Da li je to adaptacija formacije ili promena, to prepustam tebi da zakljucis. Nikad ne srljaj u napadacki mentalitet, sem u bezizlaznim situacijama.
Evo uzmimo za primer mog rivala u finalu, slicnog smo kvaliteta, ali ja imam dvojicu koji mnogo dizu prosek (190% i 170%). Sta je on uradio? Podigao je svog desnog beka na skoro 150% koji ce da brani mog AML Grasa. Uz to, taktika mu je da Grasa skroz izbaci iz igre jer igra i defanzivno sa MR. Taktika mu nije losa i mozda bude imao sanse jer kada Gras odigra lose, protivnik ima velike sanse protiv mene. Gras je MVP ovog tima, igrac koji je samo nekoliko puta u poslednjih nekoliko sezona zabelezio ocene ispod 8. Alfa i Omega tima iako nije najbolji strelac. Doduse, ako igra sa dva napadaca, trebalo bi da budem sa vecim sansama od njega.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd