Page 52 of 54 FirstFirst ... 2425051525354 LastLast
Results 511 to 520 of 544
Like Tree1667Likes

Thread: Sezona 107 - 24. jun - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Tačno bih nekome jebao mater za ovo providno otimanje titule Celtic-u... Protivnik je dobijao sve egal utakmice na kraju sezone, plus utakmice gde je imao 3 puta manje šuteva u okvir... Mi smo gubili egal utakmice protiv boranije, i gubili bodove u utakmicama gde smo imali i do 4 puta više šuteva u okvir... 5 bodova prednosti smo imali 7 kola pre kraja i ubedljivu igru i u odbrani i u napadu... A onda počinje trolijada...

Addicted Madridista's Avatar
    Odlicna sezona koju malo kvari ovo drugo mesto u ligi.. problem je bio mali broj golova iako po kvalitetu imam daleko najjaci napad u ligi.. El Faour je postigao vise golova u ligi sampiona nego u ligi pa vidite koliko mi je napad trolovan u ligi..
    LS nikad tezi protivnici do finala pa i u samom finalu ali eto uspeo sam da osvojim sto je najbitnije..
    Kup isto prvu tekmu nisam pratio i onda u drugoj nije bilo sanse za preokret..
    Po brojkama napadacki trio odlican ali u ligi nisu mogli da se sastave...

Sezona 107 - 24. jun - Kako vam ide?-screenshot_3.jpgSezona 107 - 24. jun - Kako vam ide?-screenshot_4.jpgSezona 107 - 24. jun - Kako vam ide?-screenshot_5.png

VIP
    Napušite mi se kurca svi u Nordeusu, od Branka do baba sere, za ovo trolovanje u poslednja 4 kola... Najbolji napad u ligi daje samo 3 gola, a primamo 7... Mrš stoko retardirana!!! 5 bodova prednosti smo imali, stoko retardirana, a završavamo sa 6 bodova zaostatka, majku vam jebem degeneričnu!!!

Sezona 107 - 24. jun - Kako vam ide?-1cfffff.jpgSezona 107 - 24. jun - Kako vam ide?-1cffffff.jpg

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    @madridista

Ovako se uzima prvenstvo. I to samo zato što je p... od menadžera sam hteo da ga krknem.

Champion lespa's Avatar
    ako je neko slucajno zaboravio, sutra se obnavlja kondicija, pa gruvajte treninge veceras.

kako cu se smoriti sutra kada budem dao 20 - 30 tokena za igraca a ono neki sporac. posto ne pamtim kada sam zadnji put naleteo na talenta.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion lespa's Avatar
    menadzeri, moze mala pomoc? dobio sam dnevnu ponudu i ne znam sta da radim.
    jeste da ce sutra da izgubi 20% kvaliteta ali bas je primamljiva ponuda. Ma da ima spec uzeo bih ga sigurno, a ovako... videcu imam jos par sati da odlucim.

Sezona 107 - 24. jun - Kako vam ide?-capture111.jpgSezona 107 - 24. jun - Kako vam ide?-capture112.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Quote Originally Posted by lespa View Post
    jeste da ce sutra da izgubi 20% kvaliteta ali bas je primamljiva ponuda. Ma da ima spec uzeo bih ga sigurno, a ovako... videcu imam jos par sati da odlucim.

Click image for larger version. 

Name:	Capture111.JPG 
Views:	30 
Size:	64.5 KB 
ID:	106278Click image for larger version. 

Name:	Capture112.JPG 
Size:	38.3 KB 
ID:	106280
    Sto da ne, ja bih na tvom mestu sigurno uzeo..

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post

Click image for larger version. 

Name:	Capture111.JPG 
Size:	64.5 KB 
ID:	106278Click image for larger version. 

Name:	Capture112.JPG 
Size:	38.3 KB 
ID:	106280
    Levog beka za 1200 tokena? Da li si ti normalan?

Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Levog beka za 1200 tokena? Da li si ti normalan?
    Au Wolf, dal ladno nisi skontao da se sprda..

VIP
    Quote Originally Posted by Madridista View Post
    Au Wolf, dal ladno nisi skontao da se sprda..
    A da l' ti nisi skontao da se ja sprdam?