U poslednjem kolu Lige izjednačena je najveća pobjeda u istoriji kluba,rezultat je bio 11-0.
Ligu završavamo na 3.mjestu jer sam trolovan u svim mečevima sa prvoplasiranim i drugoplasiranim iako sam uvijek bio nekoliko procenata jači od njih,i uvijek sam pratio mečeve za razliku od njih.
Nordeus mi je vratio za trolove u Ligi peharima u Kupu i LŠ
Ovo je 150.pobjeda u istoriji kluba.
Maradona je imao apsolutnu dominaciju u Ligi (3.slika).Mbappé je takođe bio sjajan ali ipak Maradona zasluženo osvaja 30% atributa završnice.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Last edited by mAsTeR06; 07-21-2018 at 05:21 PM.
Osvojena treca liga u nizu veoma ubedljivo, bili smo sigurni protiv direktnih rivala iako smo prosipali bodove protiv boranije.. Mohyeldin po tradiciji 50+ golova u sezoni, ovoga puta samo 56 iako je umeo da predje 70..
U kupu smo bezveze ispali zato sto nisam pratio prvu tekmu i nisam stigao to da nadoknadim u revansu..
LS dominacija sve dok nismo naleteli na 40% jaceg protiv kojeg smo odlicno odigrali ali ispali ukupnim rezultatom 8-5..
Moheyldin je trenutno na brojci 413 golova u 340 meceva..
Tačno bih nekome jebao mater za ovo providno otimanje titule Celtic-u... Protivnik je dobijao sve egal utakmice na kraju sezone, plus utakmice gde je imao 3 puta manje šuteva u okvir... Mi smo gubili egal utakmice protiv boranije, i gubili bodove u utakmicama gde smo imali i do 4 puta više šuteva u okvir... 5 bodova prednosti smo imali 7 kola pre kraja i ubedljivu igru i u odbrani i u napadu... A onda počinje trolijada...
Odlicna sezona koju malo kvari ovo drugo mesto u ligi.. problem je bio mali broj golova iako po kvalitetu imam daleko najjaci napad u ligi.. El Faour je postigao vise golova u ligi sampiona nego u ligi pa vidite koliko mi je napad trolovan u ligi..
LS nikad tezi protivnici do finala pa i u samom finalu ali eto uspeo sam da osvojim sto je najbitnije..
Kup isto prvu tekmu nisam pratio i onda u drugoj nije bilo sanse za preokret..
Po brojkama napadacki trio odlican ali u ligi nisu mogli da se sastave...