ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Prvi mec druge runde kupa... Protivnicki menadzer nije pratio, a ja sam imao glavobolju kako da zaustavim njegove napade u prvom delu. Morao da povucem oba dmc-a nazad zbog njegove ofanzivne formacije. Stisao me opasno. Nekako se konsolidovao u drugom delu i uz +15% bonusa, ubedljiva pobeda. Moji imali prosek 8 na kraju.
Veceras prvi veliki derbi u Ligi. Ne bih im pozeleo nista manje nego kao u Kupu.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Odlucio sam da u ovu sezonu ne ulazem zelene, pokusacu da sa 1.5k zelenih naredne sezone napravim 2-3 igraca za duze staze. Pratim tvoj post redovno i hvala ti na svim azuriranjima koja si do sada uradio, nadam se da ce i ostali igraci koji koji citaju forum shvatiti od kolike je pomoci tema o potencijalima.
Kao što rekoh malopre, uz pomoć foruma ostvarih pobedu.
Inače, malo mi je nepregledno na tapatalku, ali navići ću se valjda
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Izvinite što smaram sad malo više, ali da li neko zna koju formaciju da koristim protiv ove? S obzirom na to da je ovo formacija 4-4-1-1, odnosno tako je kada se gleda postavka igrača. U odeljku za suprotstavljanje protivničkoj taktici nema te taktike, pa bih bio zahvalan ako bi neko bio voljan da mi odgovori
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
https://slobodni.net/t103015/
Udji na ovaj link
Kakva trolčina,jebenih 1-0 protiv 25% slabijeg protivnika.Jedini gol pao je iz slobodnjaka, dao ga je izraelski štoper Gal Halfon nakon centaršuta Maradone.
Najgore je to što nam je golman igrač utakmice protiv 25% slabije ekipe...
Očajna igra na početku sezone,sve utakmice se rješavaju u 2.poluvremenu,nijednu utakmicu do sada nismo riješili u 1.dijelu meča čak i kad smo igrali protiv autsajdera.
Valjda će biti bolje
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока