Zahvaljujući ovom forumu dobih lagano sad u kupu lika jačeg 7% od mene. Na taktiku 4-4-2 ja udario 4-5-1 i lagano 0:2. Uz to mi je dosta pomogao i forum kod treninga.
Može li neko da mi kaže kako preko telefona da postavim sliku ovde u komentaru?
Zahvaljujući ovom forumu dobih lagano sad u kupu lika jačeg 7% od mene. Na taktiku 4-4-2 ja udario 4-5-1 i lagano 0:2. Uz to mi je dosta pomogao i forum kod treninga.
Može li neko da mi kaže kako preko telefona da postavim sliku ovde u komentaru?
Jel to namerno ne dozvoljavaju da vidis ligu prijatelja ili su se malo zabagovali opet?
Taj je ekstra talenat ako si na lvl6. Ja bas tada kupio identicnog (stim da imao i specijalnost) za oko 60T. Evo ga vec 8.sezonu cepa.
Post #6 u Potencijalima ti moze pomoci dosta. Imas puno slika za sesti, sedmi nivo ako juris talente.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Odlucio sam da u ovu sezonu ne ulazem zelene, pokusacu da sa 1.5k zelenih naredne sezone napravim 2-3 igraca za duze staze. Pratim tvoj post redovno i hvala ti na svim azuriranjima koja si do sada uradio, nadam se da ce i ostali igraci koji koji citaju forum shvatiti od kolike je pomoci tema o potencijalima.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Prvi mec druge runde kupa... Protivnicki menadzer nije pratio, a ja sam imao glavobolju kako da zaustavim njegove napade u prvom delu. Morao da povucem oba dmc-a nazad zbog njegove ofanzivne formacije. Stisao me opasno. Nekako se konsolidovao u drugom delu i uz +15% bonusa, ubedljiva pobeda. Moji imali prosek 8 na kraju.
Veceras prvi veliki derbi u Ligi. Ne bih im pozeleo nista manje nego kao u Kupu.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd