Posle 2:0 u prvom, na poluvremenu prelazim na napad vs 20% jačeg. Brza 2 komada i 2 stative. S obzirom da sam danas imao i treći direk u vidu mog GK, dobro se završilo
12 tekmi od pocetka sezone i sve pobede, ali danas prvi poraz ali nazalost u nokaut takmicenju.
steta sto nisam mogao pratiti mec, mislim da bi bilo drukcije. gledajuci statistiku, jos sam dobro i prosao.
njegov DR je bio MoM. tesko je igrati sa protivnicima nivo iznad. ovaj njegov DR ima 4 meca odigrana, dakle kupio je preko asistenta i ima igraca 8*. jbg.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Last edited by lespa; 07-29-2018 at 04:55 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Jebote život, napravim izmenu u 64' i potvrdim je i igrač mi ne uđe uopšte do kraja meča.
Ovo samo kod mene ima
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Ne postoji psovka koji bih sada upotrebio, a da je dovoljno dobra...
Partizan nalupa sve redom u prvih 10 utakmica sezone, gol razlika 32-5, u ligi 18-3... Danas utakmica protiv poslednjeg na tabeli, 0 bodova u ligi, gol razlika 3-11... 14% je slabiji... 0% na posed ima od publike... Igra sa samo 3 igrača, široko, u poslednjoj liniji... Ja, i pre nego što je počela utakmica, znam da će da me troluje, nije mi prvi put da se to dešava... Pogledajte samo odnos u šansama za 14% slabijeg!!! Kao da sam igrao protiv nekog od 20%+ jačih timova, iz prošle sezone!!!
Kome bre vi prodajete ovo govno, kao realističnu igru????????????????????????
Novo mucenje, interesantno da svako ko me je namucio nije pratio nas mec. Pravo vreme da se zapitam zasto je do vraga to tako?
Kup, veoma bitna pobeda, celu sezonu mi troluju najboljeg igraca. Cekam njegovu formu koja nikako da dodje. Opet golman MoM. Kad nije MoM, onda je busan ko svajcarski sir.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Ne znam gde si to video da je ovo realisticna igra. Ne znam do kad ces biti ubedjen da stvarno imas uticaj na igru.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока