Nakon sinoćnjeg trola u Ligi,jutros guzijada protiv 15% slabijeg rivala
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Nakon sinoćnjeg trola u Ligi,jutros guzijada protiv 15% slabijeg rivala
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Posle 2:0 u prvom, na poluvremenu prelazim na napad vs 20% jačeg. Brza 2 komada i 2 stative. S obzirom da sam danas imao i treći direk u vidu mog GK, dobro se završilo![]()
12 tekmi od pocetka sezone i sve pobede, ali danas prvi poraz ali nazalost u nokaut takmicenju.
steta sto nisam mogao pratiti mec, mislim da bi bilo drukcije. gledajuci statistiku, jos sam dobro i prosao.
njegov DR je bio MoM. tesko je igrati sa protivnicima nivo iznad. ovaj njegov DR ima 4 meca odigrana, dakle kupio je preko asistenta i ima igraca 8*. jbg.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Last edited by lespa; 07-29-2018 at 03:55 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Jebote život, napravim izmenu u 64' i potvrdim je i igrač mi ne uđe uopšte do kraja meča.
Ovo samo kod mene ima
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Ne postoji psovka koji bih sada upotrebio, a da je dovoljno dobra...
Partizan nalupa sve redom u prvih 10 utakmica sezone, gol razlika 32-5, u ligi 18-3... Danas utakmica protiv poslednjeg na tabeli, 0 bodova u ligi, gol razlika 3-11... 14% je slabiji... 0% na posed ima od publike... Igra sa samo 3 igrača, široko, u poslednjoj liniji... Ja, i pre nego što je počela utakmica, znam da će da me troluje, nije mi prvi put da se to dešava... Pogledajte samo odnos u šansama za 14% slabijeg!!! Kao da sam igrao protiv nekog od 20%+ jačih timova, iz prošle sezone!!!
Kome bre vi prodajete ovo govno, kao realističnu igru????????????????????????
![]()