Ne može se protiv Nordeusa i njihove "logike"... Od prvog minuta vidiš da ti neće dati da dobiješ utakmicu... Stavim na ultra-defanzivno i primimo gol iz kontre... Napadnemo ih, asistent kaže isključi ofsajd zamke, opasno je, ja budala isključim i opet gol iz kontre... A igra lik 4-4-2, to je tako idealna formacija za kontre, u pičku materinu...
Ma sad ću namerno da tankujem, iako smo treći, samo 3 boda iza... Pa kad se igrači nakucaju na 180%, onda valjda neće biti trolovanja...
Pa o tom ti i pričam... Svaka šuša, koja protiv drugih ekipa ne zna da mu je dupe, a gde glava, dođe, pa protiv tebe odbrani sve i dobije ocenu 9... I još kad te Nordeus istroluje da promašiš sve ono što šuša ne odbrani, ili, kao ja, da promašiš 2 šuta glavom, posle kornera...
U SVAKOJ utakmici tačno vidiš na čiju vodenicu tera Nordeus!!! Od starta utakmice!!!
Meni jbg, golman na 105%, prosečna ocena mu 6.27, pa ti vidi kako brani... A svi bitni atributi mu preko 120%, to mu dođe 7*...
Ljudi, sto ne kazete da se skilovi dobijaju i kada protivnik zakaze mec sa vama??? Slucajno ispratio debakl Shadow-a protiv FK Palilulca i imao sta da vidim.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Obezbedili prvo mesto posle 5 kola. Sa 4-2-1-2-1 morao da predjem na 4-5-1V da bih konacno uspeo da preokrenem.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd