...........
Valjda će biti bolje u revanšu
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Poraz od 13. na tabeli, kog smo razbili 5-1 u prvom delu sezone... Na startu utakmice se već video trol... Sibanda maši penal, a već 2 minuta kasnije i pored DC od 7* sa "igrom glavom" primamo prvi, a zatim i drugi gol posle kornera... Ekipa sa dna tabele, za koju sumnjam da im je moral u zelenom, a bonusi za pobedu na max, daje 3 gola iz 3 šuta u okvir, a nama brane sva 4 iz 4 šuta... Ženska familija, ovo, ono, znate već...
Ne znam sta da kazem, osim da sam zesce istrolovan u oba meca danas. Prvi mec, liga, na jedvite jade savladam 16% slabiji tim koji mi je otkinuo bod u prvom delu sezone.
Drugi mec, tim sa nivoa iznad, -7% kvaliteta u odnosu na mene. Jedva na 90% kvaliteta za svoj nivo, u Ligi je osmi... Nijedan protivnik nije pratio mec, a ja izgubim najboljeg igraca na 2+ meceva jer u 86.minutu dobije direktan crveni i skrivi penal posle kog rival daje pobedonosni gol. Pa ovo ni Gaj Rici ne bi ovakvom dinamikom rezirao.
Pa dobro, znam da nisam zasluzio sezonu sa 48 uzastopnih meceva bez poraza i da sam poraz ocekivao jos pre 20meceva, ali durektan crveni karton je kriminalan, kao i deo sezone kada se to desava.
A sutra bez tri prvotimca igram revans kupa gde branim dobar rezultat. Ako budu igrali kao danas protiv ova dva rivala, nemam sta da trazim u tom mecu.
Evo i forum me zeza, ne mogu postaviti fotke.
Last edited by Kole22; 08-09-2018 at 04:16 PM.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd