3-3 u revijalnoj utakmici nakon 6-0 u prvom meču
P.S.Ko ne zna zašto sam promijenio ime u FK CRVENA ZVEZDA i zašto se Maradona sada zove Džajić nek pogleda postove #515 i #518.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
3-3 u revijalnoj utakmici nakon 6-0 u prvom meču
P.S.Ko ne zna zašto sam promijenio ime u FK CRVENA ZVEZDA i zašto se Maradona sada zove Džajić nek pogleda postove #515 i #518.
Lik sa liste prijatelja odigra selektivno utakmice protiv mojih direktnih rivala za titulu, stavljajući krila na gol, i puštajući da ga tuku po 7-0, aonda protiv mene izađe sa najjačom postavom... Momentalno sam ga obrisao... Ili pustiš sve, ili sa svima igraš najbolje što umeš. kao što ja radim... Nema trećeg...
Drugi mec polufinala, castan poraz za rivala i oprastanje od LS ukupnim rezultatom 4-2.
Protivnik u finalu je izuzetno psihofizicki jak, 5% jaci ukupno, a meni glavni MC nece igrati zbog parnih (nazalost Nordeus mi pokvario planove), tako da cu morati mnogo pazljiv da budem snjim ako zelim trofej. Bice tesko doci do trofeja, bez poraza je u takmicenju.
U Ligi YNWA bez kiksa, tako da ostaje da poslednjeg dana sezone resimo pitanje sampiona.
Sve u svemu, jos jedna odlicna sezona cak iako ne osvojim preostala dva trofeja. Kada pogledam da imam dva igraca koji u proseku imaju po 180%, jos jednog na 153%, bez njih bi ovaj tim bio daleko ispod proseka takmicenja. Bice nekih promena sledece sezone, inace odoh ja na 4* sa 6 prvotimaca. Bila je ovo verovatno najkvalitetnija grupa igraca koju sam imao.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Last edited by Kole22; 08-15-2018 at 11:57 PM.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Džajić(ex.Maradona)-31.put ove sezone igrač utakmice
P.S.Još jednom napominjem,ko ne zna zašto sam promijenio ime kluba u FK CRVENA ZVEZDA i zašto se Maradona sada zove Džajić neka pogleda postove #515 i #518.
24. kolo i osvojena titula. drugi je odigrao nereseno sa trecim, cetvrti je odigrao nereseno protiv 11-og na tabeli a ja sam imao odradjivanje posla protiv 13-og.
ove sezone rezultati su titula u prvenstvu, u Kupu osmina finala i u Ligi prvaka sam u finalu. s obzirom da sam igrao sa ekipom iz prosle sezone, dobar rezultat.
moram da se pohvalim, danas sam dobio ponude za dva igraca po 12 tokena za svakog i naravno prodao sam ih. mislio sam da cu morati da cekam pocetak naredne sezone da bi ih prodao za po 3-4 tokena ali ispalo je odlicno.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195