Istrenirao sam omladinca MC sa 76% na 98% za oko 90 zelenih kofera,i promijenio sam mu ime.
Zaista trebaju biti malo kreativniji u vezi sa imenima igrača.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Desile su se neke promjene...
Ukupnim rezultatom 10-0,više nego ubjedljivo idemo u četvrtfinale.
U četvrtfinalu igram derbi protiv prijatelja,koji je ujedno sa mnom i u Ligi.
Ako prođem,možda bude još derbija sa prijateljima...
Gusto u Kupu, imao srecu da mi je 7 prijatelja dalo bonus i anuliralo njegovo prisustvo, inace ko zna sta bi bilo. U narednoj rundi sa grkom koji je prvi favorit za osvajanje.
U Ligi ide kao po loju, vec +6, a tek 8 odigranih kola. Chavasco razvaljuje, ali i Gras i Cutino imaju vise od gola po mecu. Ni sa botovima ne bi ovako dominirao, nzm jesam li 3 meca ispratio.
U LS lagano u sasvim solidnoj grupi.
U eventu 4 trofeja iz isto toliko meceva dovoljna za trece mesto. Glupo je sto je razmak izmedju meceva cak 2 sata, pa ko ce odigrati svih 9 dnevno??? I glupo je sto ne oduzimam bod protivniku nego ga samo dobijam. Smor, ocekivao sam dinamicniji event. Dobio sam prvog i drugog, a nisam im skinuo trofej.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Last edited by Kole22; 09-25-2018 at 10:01 PM.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Jedva pobedismo 10-ak % jačeg, iako smo 73 minuta imali igrača više... Pereda je po ko zna koji put promašio penal, ali se iskupio golom iz slobodnjaka...
Znači, lik je ostao bez desnog DC u 17. minutu i od tada ga napadam po toj strani... Gurnuo sam, prvo 2, a onda i 3 igrača da napadanju njegovog DR i ništa... Serem vam se u algoritam...
Remi protiv najvećeg rivala