Ovo se ne dešava svaki dan:
Dragan Džajić je stigao do cifre od 300 golova za klub!
300 golova na 188 utakmica,nije loše.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Ovo se ne dešava svaki dan:
Dragan Džajić je stigao do cifre od 300 golova za klub!
300 golova na 188 utakmica,nije loše.
Teško skriptovanje, danas u LŠ... Imali smo gomilu zicera, ali je ovo govno od golmana dobilo ocenu 9.3... A protivnik iz 3 puta na istu foru daje 2 gola, posle kornera... Jedan njegov stoji između 5 mojih i lopta pada tačno njemu na glavu... I ovaj što je asistirao, i ovaj što je dao golove, nemaju nabudžene atribute na centaršut, odnosno igru glavom... Jedva preko 110%... U prvoj utakmici sam ga tukao 2-3-1, bez problema... Posle 3 pobede u prva 3 kola, remi, pa poraz, i sada smo u situaciji da ne prođemo dalje... Mršupičkumaterinu!!!
Moji igrači izgubljeni na terenu,u potpunosti smo nadigrani od slabijeg protivnika.
Probao nekoliko utakmica king eventa. Rezultati kao kada sam igrao Saveze prvo 3 gola jedne ekipe pa onda tri gola druge ekipe.
Nemam nameru da vise igram ovaj event ali ko bude imao živaca za ovo sranje, želim im uspeh jer može uzeti igrača sa 8 zvezdica. Pogotovo sto mi se čini da od 10 menadžera samo su 3-4 aktivna. Srećno menadžeri!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522