Remi protiv najvećeg rivala,ovaj put u Ligi.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Remi protiv najvećeg rivala,ovaj put u Ligi.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Prvom ni sreća nije pomogla.
Sinoć odigran meč, ni on ni ja nismo pratili.
Juče protiv prvog... Od starta vidljivo da bolje igramo... A onda Nordeus umeša svoje prste... Prvo se povredi DMC Yates (na jedan jebeni dan, klasičan trol), a onda, iako sam odmah zamenio igrača, čekam 7 minuta na izmenu... Taj isti AMC, koji ga je povredio, asistira za gol, a onda i da drugi gol protiv rezervnog DMC od 4*... 22 naspram 9 šansi i 2-2... Mršupičkumaterinuretardinordeusovski!!!
Svaki put kad odigramo utakmicu s prosečnom ocenom preko 8.00, sledećih nekoliko utakmica Nordeus nam ne dâ da se sastavimo sa životom... Danas sve išlo dobro do 57. minuta, a onda Nordeus odluči da, u tom trenutku, najbolji igrač na terenu skrivi penal... Na kraju poraz 1-3, a samo zato što su prvi i drugi kiksnuli... #mršupičkumaterinu !
Last edited by Crvena Zvezda; 09-27-2018 at 08:10 PM.
Jbg, najbitniji mec u sezoni, ne sredim tim pred mec, udjem, a vec 3-0 za rivala. Tesko cemo u polufinale, ali ako je on mogao da me razbije, mogu valjda i ja njega. Nije toliko bolji. Na ultra def popijem 3 komada iz prva tri suta, pa da ga jebem. Imam bolju def liniju od njega, a njegovi svi osmice dobili. Jos nije ni pratio. Smor.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Last edited by Kole22; 09-27-2018 at 11:03 PM.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd