Results 1 to 10 of 495
Like Tree1356Likes

Thread: Sezona 110 - 16. Septembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Kole22's Avatar
    FK Palilulac ove sezone osvojio samo Ligu. Koja je bila zanimljiva do treceg kola. Nijednom nisam upalio bonuse u Ligi prvi put od kad igram.

Sto se tice LS i Kupa, samo cetvrtfinala ove sezone iako sam mislio da sam solidan za triplu. Moj dzelat iz LS, MightyAlex je branio cast naseg nivoa, u oba takmicenja stigao do polufinala. Drugi dzelat, grk, za lvl-up-a je zaokruzio odlicnu sezonu triplom krunom. Potpuno zasluzeno.

Sto se tice igraca, sledece sezone ide samo MC, ostali gruvaju dok me ne razocaraju u vestinama. Chavasco top asistent, top strelac i mvp. Gras je potpuno podbacio, nijednom nije prelomio u bitnim mecevima. Cutino izjednacujuce dobar, skoro gol po mecu u konkurenciji pomenute dvojice. Ostali prosecni.

Pored ove sedmorice prvotimaca, imam i tri skauta. Mislio da ce to pomoci ekipi, ali qur.
    S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups

Appearances: (ST) C. Cutino 515
    Goals: (AMR) A. Chavasco 541
    Assists: (AML) T. Gras 270

Trophies in the last 5 seasons:
    Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
    Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
    Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    FK Palilulac ove sezone osvojio samo Ligu. Koja je bila zanimljiva do treceg kola. Nijednom nisam upalio bonuse u Ligi prvi put od kad igram.

Sto se tice LS i Kupa, samo cetvrtfinala ove sezone iako sam mislio da sam solidan za triplu. Moj dzelat iz LS, MightyAlex je branio cast naseg nivoa, u oba takmicenja stigao do polufinala. Drugi dzelat, grk, za lvl-up-a je zaokruzio odlicnu sezonu triplom krunom. Potpuno zasluzeno.

Sto se tice igraca, sledece sezone ide samo MC, ostali gruvaju dok me ne razocaraju u vestinama. Chavasco top asistent, top strelac i mvp. Gras je potpuno podbacio, nijednom nije prelomio u bitnim mecevima. Cutino izjednacujuce dobar, skoro gol po mecu u konkurenciji pomenute dvojice. Ostali prosecni.

Pored ove sedmorice prvotimaca, imam i tri skauta. Mislio da ce to pomoci ekipi, ali qur.
    Sledeće sezone ti je Grass MVP. Tako je meni i sa Hassell-om bilo. Tu negde sa 25-26 godina je odigrao očajno, posle toga cepanje

Pro Kole22's Avatar
    Tesko. Vec trecu sezonu Chavasco dominira. Pre tri sezone je razlika medju njima bila 20%, sad je razlika medju njima 7% a sve zbog mvp bonusa. Oduvek je dominirao u golovima, ali u zadnje tri sezone je i u asistencijama bolji i od tad ima mvp status u timu. Gras je odlican, ali nema sanse pored Chavasca, bar sto se golova tice. Mozda, ako im zamenim role, tipa Chavasco izvodi kornere, a Gras slobodnjake, a obrnute im specijalnosti?
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Sledeće sezone ti je Grass MVP. Tako je meni i sa Hassell-om bilo. Tu negde sa 25-26 godina je odigrao očajno, posle toga cepanje
    Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
    S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups

Appearances: (ST) C. Cutino 515
    Goals: (AMR) A. Chavasco 541
    Assists: (AML) T. Gras 270

Trophies in the last 5 seasons:
    Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
    Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
    Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd