Results 1 to 10 of 326
Like Tree396Likes

Thread: Sezona 116 - 03. Mart - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    U mom savezu kapiten više nije aktivan(već 2-3sezone) a pre nego što je prestao da igra meni je dodelio da budem zamenik kapitena.Klub mu je trenutno jačine 3 zvezdice.
    Jel će on uvek da bude kapiten bez obzira što mu je sad bot tim?
    Ili šta već
    Ovu nisam imao do sad
    Jel zna neko šta i kako?

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Viktor Stefanovic View Post
    U mom savezu kapiten više nije aktivan(već 2-3sezone) a pre nego što je prestao da igra meni je dodelio da budem zamenik kapitena.Klub mu je trenutno jačine 3 zvezdice.
    Jel će on uvek da bude kapiten bez obzira što mu je sad bot tim?
    Ili šta već
    Ovu nisam imao do sad
    Jel zna neko šta i kako?

Jedino da mu obrišu profil, a to za brisanje neznam kakva su nova pravila. Valjda postoje 2 varijante: 1) da on traži brisanje profila od nordeusa, 2) da mu oni obrišu top eleven nalog zbog neaktivnosti nakon x vremena. Ako ulazi u nalog jednom u 2 mjeseca onda sigurno nema brisanja. U slučaju brisanja zamjenik kapitena postaje kapiten. Nisam siguran u ovo sve, najbolje supportu da napišeš pismo.

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Jedino da mu obrišu profil, a to za brisanje neznam kakva su nova pravila. Valjda postoje 2 varijante: 1) da on traži brisanje profila od nordeusa, 2) da mu oni obrišu top eleven nalog zbog neaktivnosti nakon x vremena. Ako ulazi u nalog jednom u 2 mjeseca onda sigurno nema brisanja. U slučaju brisanja zamjenik kapitena postaje kapiten. Nisam siguran u ovo sve, najbolje supportu da napišeš pismo.
    Hvala legendo

VIP MNK Kaskada's Avatar
    U 5 ligaških utakmica ja 3 izgubim, tačno sam znao da su čačkali igru i da će izaći ažuriranje. I onda se pitamo zašto više ne daju da se testira igra prije ažuriranja, pa zašto bi, ovako ju testiraju na nama sa svakim novim ažuriranjem.