Jedva dobismo ovu boraniju...
Originally Posted by Viktor Stefanovic Šta je bre ovo Sale? Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Tankovanje sa svim osim sa Delije1... Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Originally Posted by Crvena Zvezda Tankovanje sa svim osim sa Delije1... Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk Nisam te razumeo sad... Hteo sam da kažem da sam ušao da podržim tvoj tim a ti vodiš neki Poljski umesto ovaj tvoj(vidiš sliku) Sve pomešano nešto Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Prosečna ocena 7.42, protivnik 6.82... Popušite mi 7 kuraca, za svaku njegovu odbranu po jedan!!!
Protiv najjačeg protivnika u ligi. Moj tim 102%, njegov 99%. Tvrda utakmica bez obzira na rezultat.
Izgbim 3:1 kod kuce i onda dobijem 4:1 na strani tako sto mi sudi 2 penala.... kakva glupost.
Originally Posted by Viktor Stefanovic Nisam te razumeo sad... Hteo sam da kažem da sam ušao da podržim tvoj tim a ti vodiš neki Poljski umesto ovaj tvoj(vidiš sliku) Sve pomešano nešto Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Ne vodi, navija. Piše 2% a ne 8%. To i ja radim isto, neću da smetam kad ih ne vodim.
>>Galerija tima: MNK Kaskada<<Top Eleven - Bosnian Federation O.M.A. GovernmentBosnian Football Federation O.M.A.>>TOP ELEVEN BOSNA I HERCEGOVINA FACEBOOK GROUP<<
Originally Posted by MNK Kaskada Ne vodi, navija. Piše 2% a ne 8%. To i ja radim isto, neću da smetam kad ih ne vodim. Aahaa...dobro Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Napušite mi se kurca, trolaši nordeusovski...
Last edited by Steppenwolf; 04-05-2019 at 02:55 PM.
Originally Posted by Viktor Stefanovic Nisam te razumeo sad... Hteo sam da kažem da sam ušao da podržim tvoj tim a ti vodiš neki Poljski umesto ovaj tvoj(vidiš sliku) Sve pomešano nešto Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока vidiš li ti sliku? +2 ili +8%? Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Forum Rules