Nataknem vam familiju na kurac za ovo "It just wasn't to be"!!! 8 bodova prednosti smo imali preključe... Hajduk pozadi DC DC DR, napadnemo ga po strani gde fali DL, kratkim pasovima, još mu DC ima žuti i ništa, samo frljaju pored gola... Ma mrš u pičku materinu!!! Andela sve vreme stoji pozadi, iako je najistureniji, sa strelicom napred... Serem se u usta onome ko je pisao algoritam!!!
Kako je fino primiti gol na kraju utakmice iz slobodnjaka za izjednačenje, ono nigdje veze.
Još piše u izvještaju "gubljenje bodova ovdje moglo bi nas koštati".
Da me ne pripremaju za nešto majku im?
Koliko je igra postala nelogična, pokazuju samo sledeća ažuriranja.
Prvo, vraćanje strelica za igrače. Kada su strelice izbačene i uvedeno pomeranje igrača, objašnjenje programera je bilo da npr ako se igrač gurne napred, igra ofanzivnije. Sada i strelica i guranje napred. Pitanje je sada igra li duplo ili na kvadrat ofanzivnije ili ipak to veze sa vezom nema.
I kao drugo, ovaj novi bonus. Igraš protiv neaktivnog tima. Ti: 40% timski, 10% igrački, 5% za vreme meča i još 8% za prisustvo. On svuda po 0 eventualno 5% publika. I dobiješ da izbiješ oči.
Čemu više neko nerviranje? Igraš da pustiš malo mozak na ispašu kao programeri prilikom pravljenja igre.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Tu sam drugu isprob'o, nisam imo sreće.
Ostaje za sledeći put 451V.
Hvala starac na odgovoru.
Opet mučenje protiv širokog dijamanta. Prelaskom na hexagon, dolazi do preokreta i prolaska u 1/2 finale.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Hahaha izvinjavam se, nekako mi je to postala uzrečica.