Retardi...
Još jedan primljen gol, posle izmene u 85. minutu...
Originally Posted by Steppenwolf Još jedan primljen gol, posle izmene u 85. minutu... U bre ala si ti nedokazan. Što praviš onda izmene u 85'???? Mazohizam ili šta??? Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Originally Posted by Crvena Zvezda U bre ala si ti nedokazan. Što praviš onda izmene u 85'???? Mazohizam ili šta??? Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk Kad izmenim u 81. minutu, onda primimo dva gola...
I bolje što nisam pratio. Ne bi bilo ovako. 28% sam jači, on 5. na tabeli. 8 od 10 u mreži... Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Čim je pala kritika, odmah smo dali 5 golova, prvi put u sezoni...
Napokon da i ja dobijem ekipu sa nivoa ispod... koja je 16% jaca od mene, znaci tim za savez mu je 146%
Nordeus je riknuo, završi mi sezona prije vremena
>>Galerija tima: MNK Kaskada<<Top Eleven - Bosnian Federation O.M.A. GovernmentBosnian Football Federation O.M.A.>>TOP ELEVEN BOSNA I HERCEGOVINA FACEBOOK GROUP<<
Originally Posted by MNK Kaskada Nordeus je riknuo, završi mi sezona prije vremena Mene to spucalo u sred utakmice... Niti mi je uračunalo kod igrača, da su igrali, niti da su davali golove, niti im je skinulo kondiciju, pa sad ne smem da ih treniram...
Ubiše me kartonima, samo se smjenjuju igrači. Danas jedva dobijen najjači protivnik u ligi, koga trolaju nemilice.
Forum Rules