Retardi...
Još jedan primljen gol, posle izmene u 85. minutu...
Originally Posted by Steppenwolf Još jedan primljen gol, posle izmene u 85. minutu... U bre ala si ti nedokazan. Što praviš onda izmene u 85'???? Mazohizam ili šta??? Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
I bolje što nisam pratio. Ne bi bilo ovako. 28% sam jači, on 5. na tabeli. 8 od 10 u mreži... Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Originally Posted by Crvena Zvezda U bre ala si ti nedokazan. Što praviš onda izmene u 85'???? Mazohizam ili šta??? Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk Kad izmenim u 81. minutu, onda primimo dva gola...
Čim je pala kritika, odmah smo dali 5 golova, prvi put u sezoni...
Napokon da i ja dobijem ekipu sa nivoa ispod... koja je 16% jaca od mene, znaci tim za savez mu je 146%
Nordeus je riknuo, završi mi sezona prije vremena
>>Galerija tima: MNK Kaskada<<Top Eleven - Bosnian Federation O.M.A. GovernmentBosnian Football Federation O.M.A.>>TOP ELEVEN BOSNA I HERCEGOVINA FACEBOOK GROUP<<
Ubiše me kartonima, samo se smjenjuju igrači. Danas jedva dobijen najjači protivnik u ligi, koga trolaju nemilice.
Originally Posted by MNK Kaskada Nordeus je riknuo, završi mi sezona prije vremena Mene to spucalo u sred utakmice... Niti mi je uračunalo kod igrača, da su igrali, niti da su davali golove, niti im je skinulo kondiciju, pa sad ne smem da ih treniram...
Forum Rules