@Kaskada
Tačno,mi imamo 20 golova a oni 26 a napisali obrnuto da mi imamo 26 a oni 20
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Još jednom su prevazišli sami sebe. Lik nije bio prisutan, ali znam da je aktivan. Do sada sam ga tesno dobijao i jednu tako izgubio.
6:1 u gostima i lagan prolaz dalje
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
U prvenstvu osveta za trol iz prvog dela. Drugi "kiksa" protiv majmuna koji igra samo saveze i na +5 smo.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Stalno mi odlaže utakmice, pretpostavljam radi saveza. A u ovo vrijeme izgleda niko od mojih prijatelja nije mogao da se udostoji da mi da podršku iako neki igraju u isto vrijeme. 5 prijatelja koji su igrali u isto vrijeme i nisu mi dali podršku ni sad i nijednom tokom sezone su odmah obrisani, da se ne zajebavamo više. Nije da mi treba podrška jer je nebitna , više kao moralna podrška.
Ja obično ne dajem podršku, pre nego što što mi počne utakmica... Dešavalo mi se mnogo puta da dam podršku nekoliko njih, pa mi digne naglo potrošnju RAM memorije na kompu i toliko ga uspori, da ne mogu svoju utakmicu da gledam, a da na zamrzava... Zato podrška samo kad se moja utakmica završi, ili kad nemam utakmicu, nego sam ušao da treniram... Na staroj verziji nije bilo tih problema, mogao sam da dam podršku 50 puta i plus da gledam 3 svoje utakmice odjednom...
Kakav dan u ligi, sva tri pratioca kiksala. Dvojca izgubili a jedan nerjeseno odigrao. Moji puleni rutinski odradili posao i evo nas na +6. Sutra finale Kupa i nadamo se potvrdi naslova u derbiju protiv Foče.
Neznam dali je itko od Vas igrao formacijom kao moja ali moram Vam priznat da formacija kida. U 90% slucajeva bude vise od 10 udaraca u okvir. Nevjerovatna sezona bez ulaganja.
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk