Results 1 to 3 of 3
Like Tree2Likes
 • 1 Post By MNK Kaskada
 • 1 Post By NekoIzMase

Thread: Da li je ova igrica namestaljka?

 1. #1
  Newbie lukadr's Avatar
  Join Date
  Oct 2018
  Posts
  1

  Da li je ova igrica namestaljka?

  Nisam neki drkadzija, al ne mogu da skapiram zasto ljudi igraju ovu igricu i kakav je ovo algoritam. Igricu igram od septembra prosle godine, 10. sam nivo (Nisam bas kvalifikovan da ovako iskomentarisem igricu ali nema veze) i previse puta sam osetio preveliku nepravdu prema sebi ili da kazem svom /timu/. Da moj tim koji ima 95%, 8 procenta bonusa za sve sa treninga pojedinacno, maksimalnog morala, potpuno odmoreni i sa velikim bonusom za pobedu, u odnosu na dobitak koji ja dobijam po utakmici, gube od lika koji ima 85%, koji je prvi na tabeli i koji skoro pa nijednom ne odgleda utakmicu? Vise puta su mi se ovakve stvari dogadjale, a ja sam samo testirao igricu(Davajuci najveci moral i odmor igracima) i uvek se dogodilo ono sto sam ocekivao, a to je da ce biti neka namestaljka i da cu ga ispusiti. Da li su to citeri ili je jednostavno ovo jedna velika varka od igrice da se ubije vreme? Svakako je igrica da se ubije vreme, ali znate o cemu mislim.

 2. #2
  VIP MNK Kaskada's Avatar
  Join Date
  Mar 2015
  Location
  Gračanica, Bosnia & Herzegovina
  Posts
  3,734
  99% je to tako. Navlakuša, puste te toliko da umisliš da si najbolji menadžer pa ti lupe šamar i kažu pokušaj naredne sezone možda ti se posreći. Što se više primaš, to te više vozaju.

 3. #3
  Addicted NekoIzMase's Avatar
  Join Date
  Apr 2018
  Posts
  679
  Isto sam se i ja pitao pa sam napraio nalog koji sluzi za eksperimentisanje.
  Ni jedan mec nisam pogledao, samo sam svakog dana ulazio da odradim treninge. Ispao sam iz LS ali sam osvoio Super Ligu i Super Kup.
  Cak ni ne treniram individualno igrace ovde, samo kupim sta mislim da treba i radim grupne treninge svako jutro, sto mi oduzme 2 minuta.
  Da li je ova igrica namestaljka?-111.jpg
  lespa likes this.