Results 1 to 3 of 3
Like Tree2Likes
  • 1 Post By MNK Kaskada
  • 1 Post By NekoIzMase

Thread: Da li je ova igrica namestaljka?

  1. #1
    Newbie lukadr's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    1

    Da li je ova igrica namestaljka?

    Nisam neki drkadzija, al ne mogu da skapiram zasto ljudi igraju ovu igricu i kakav je ovo algoritam. Igricu igram od septembra prosle godine, 10. sam nivo (Nisam bas kvalifikovan da ovako iskomentarisem igricu ali nema veze) i previse puta sam osetio preveliku nepravdu prema sebi ili da kazem svom /timu/. Da moj tim koji ima 95%, 8 procenta bonusa za sve sa treninga pojedinacno, maksimalnog morala, potpuno odmoreni i sa velikim bonusom za pobedu, u odnosu na dobitak koji ja dobijam po utakmici, gube od lika koji ima 85%, koji je prvi na tabeli i koji skoro pa nijednom ne odgleda utakmicu? Vise puta su mi se ovakve stvari dogadjale, a ja sam samo testirao igricu(Davajuci najveci moral i odmor igracima) i uvek se dogodilo ono sto sam ocekivao, a to je da ce biti neka namestaljka i da cu ga ispusiti. Da li su to citeri ili je jednostavno ovo jedna velika varka od igrice da se ubije vreme? Svakako je igrica da se ubije vreme, ali znate o cemu mislim.

  2. #2
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Gračanica, Bosnia & Herzegovina
    Posts
    3,734
    99% je to tako. Navlakuša, puste te toliko da umisliš da si najbolji menadžer pa ti lupe šamar i kažu pokušaj naredne sezone možda ti se posreći. Što se više primaš, to te više vozaju.

  3. #3
    Addicted NekoIzMase's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    679
    Isto sam se i ja pitao pa sam napraio nalog koji sluzi za eksperimentisanje.
    Ni jedan mec nisam pogledao, samo sam svakog dana ulazio da odradim treninge. Ispao sam iz LS ali sam osvoio Super Ligu i Super Kup.
    Cak ni ne treniram individualno igrace ovde, samo kupim sta mislim da treba i radim grupne treninge svako jutro, sto mi oduzme 2 minuta.
    Da li je ova igrica namestaljka?-111.jpg
    lespa likes this.