Results 1 to 10 of 316
Like Tree358Likes

Thread: Sezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Koliko godina ima Pereira i da li je prva postava ili rezerva?
    Pitam ovo zato što imam igraca prve postave koji ima recimo 25 godina i uvek dobijam samo godinu dana mlađeg i to koji ima 7* - 7,5* za ogroman broj tokena ali nikako da dobijem ovako lepu ponudu kao ti.
    Takođe me nervira kada mi nude DC-a a to je često zato što mi dva DC-a iz prve postave imaju 24-25 godina i blizu 6*, ali budu samo godinu dana mlađi. JBG
    Pereira ima 20 godina i jako sporo napreduje, a i loše igra... Doduše, sinoć je odigrao za 10.0... Sinoć i ko zna kad opet...
    Kod mene je samo Andela prva postava, ostali igraju u zavisnosti od forme...
    Da bi dobio ovakvu ponudu treba da imaš mladog igrača od 5*, na toj poziciji, a da se poklopi da protivnik na kontra poziciji ima jakog igrača... To moraš da gledaš dan pre utakmice... Čini mi se da daje tačno 20% jačeg igrača, pošto je Pereira na 90%, a Montezuma je bio na 110%... Tako da, ako staviš mladog igrača od 3* na 50%, dobićeš jednog od 4*, na 70%, bez obzira koliko je jak protivnik...
    lespa likes this.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Pereira ima 20 godina i jako sporo napreduje, a i loše igra... Doduše, sinoć je odigrao za 10.0... Sinoć i ko zna kad opet...
    Da bi dobio ovakvu ponudu treba da imaš mladog igrača od 5*, na toj poziciji, a da se poklopi da protivnik na kontra poziciji ima jakog igrača... To moraš da gledaš dan pre utakmice... Čini mi se da daje tačno 20% jačeg igrača, pošto je Pereira na 90%, a Montezuma je bio na 110%... Tako da, ako staviš mladog igrača od 3* na 50%, dobićeš jednog od 4*, na 70%, bez obzira koliko je jak protivnik...
    KUL. OK Hvala.

Aha, znaci tebi prva postava i rezerve su slicnog kvaliteta cim svi konkurisu za prvih 11. OK.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    KUL. OK Hvala.

Aha, znaci tebi prva postava i rezerve su slicnog kvaliteta cim svi konkurisu za prvih 11. OK.
    Nije baš da su sličnog kvaliteta, ali kad mi igrač nije u formi, bolje slabijeg da ubacim da igra... Prošle sezone 3 jaka DC, a četvrti Banchero jedva preko 4. zvezdice... Ubacim ga kao startera i on da 3 gola na 3 uzastopne utakmice...
    lespa likes this.