@Sale...ma sad mi žao da napustim ovaj savez imam dva dobra menadžera u tom savezu,videću šta ću da radim kad malo prodje vreme
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
@Sale...ma sad mi žao da napustim ovaj savez imam dva dobra menadžera u tom savezu,videću šta ću da radim kad malo prodje vreme
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Opet mi golman ne motivisan , pa zar moram svake sezone novog golmana da dovodim , osvojio kvadru i sad ne motivisan. Što bi reko Wolf skriptiraju mi, al dobro. I dalje sam prvi jer su i drugog skriptirali . Pa hajde da kažem da sam izgubio jer nisam mogao pratiti, al zar to nije prednost za mene jer je on pratio . Pa valjda sad zbog ovih skorijih poraza počnu bolje da igraju u kupu, u kojem nisam izgubio ali protiv 37% slabijeg pobjeda na domaćem terenu tek u 89' pibjeda, to mi miriše na skriptiranje, a šta da to nisam pratio (protivnik nije pa pretpostavljam da sam se zato mučio). U ligi jučer utakmica protiv Vučice (3% sam jači) i on nije pratio od početka i dobio je penal u 1', ali čim je ušao preokret utakmice u moju korist i na kraju ubjedljivo 5:2. Najčudnije mi je kako je u nekim utakmicama efikasnost šuteva daleko ispod mogućnosti mojih igrača, ali zato na drugoj strani efikasnost prosječnih igrača daleko iznad prosjeka a moj golman ne motivisan .
Last edited by MNK Kaskada; 06-07-2019 at 01:28 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Liga u ovoj sezoni, nazalost tezak smor. Prosle sezone je bilo 4-5 aktivnih menadzera od kojih su 2-3 menadzera dosta ulagala u ekipu i na kraju sam bio drugi.
Vidim da je jedan od prijatelja sa kojim budem u Ligi nekih 5-6 sezona unazad, isto bacen u bezveznu Ligu gde vec sada ima 10 bodova prednosti.
Kako njima funkcionise taj zreb, to samo oni znaju.
Last edited by lespa; 06-07-2019 at 03:57 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Još jedan trol danas. Spremaju put za Rio ili šta već i po običaju kad god čačkaju i engine igre zeznu.
Zašto ove pozive ne vidim sa nove verzije, već moram da uđem sa stare.