Page 17 of 32 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 161 to 170 of 316
Like Tree358Likes

Thread: Sezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    @Sale...ma sad mi žao da napustim ovaj savez imam dva dobra menadžera u tom savezu,videću šta ću da radim kad malo prodje vreme

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Viktor Stefanovic View Post
    @Sale...ma sad mi žao da napustim ovaj savez imam dva dobra menadžera u tom savezu,videću šta ću da radim kad malo prodje vreme

Baš zbog toga, imajući u vidu da ti svakih par meseci praviš pauzu.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Baš zbog toga, imajući u vidu da ti svakih par meseci praviš pauzu.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    Ko ja?Ma ja ima da igram ovo sad...e sad ćeš da vidiš...ima svi da odustanete ja ima da igram ovo...ma ovo je bre najbolja igra ikada napravljena nego vi to...ma neću više ništa da pišem

lespa likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Opet mi golman ne motivisan , pa zar moram svake sezone novog golmana da dovodim , osvojio kvadru i sad ne motivisan. Što bi reko Wolf skriptiraju mi, al dobro. I dalje sam prvi jer su i drugog skriptirali . Pa hajde da kažem da sam izgubio jer nisam mogao pratiti, al zar to nije prednost za mene jer je on pratio . Pa valjda sad zbog ovih skorijih poraza počnu bolje da igraju u kupu, u kojem nisam izgubio ali protiv 37% slabijeg pobjeda na domaćem terenu tek u 89' pibjeda, to mi miriše na skriptiranje, a šta da to nisam pratio (protivnik nije pa pretpostavljam da sam se zato mučio). U ligi jučer utakmica protiv Vučice (3% sam jači) i on nije pratio od početka i dobio je penal u 1', ali čim je ušao preokret utakmice u moju korist i na kraju ubjedljivo 5:2. Najčudnije mi je kako je u nekim utakmicama efikasnost šuteva daleko ispod mogućnosti mojih igrača, ali zato na drugoj strani efikasnost prosječnih igrača daleko iznad prosjeka a moj golman ne motivisan .

Champion lespa's Avatar
    @ Wolf

U pravu si, na laznjaku sam dobio ponudu igrac od 18 godina. Moj DR iz prve postave ima 20 godina a posto je protivnikov AML jaci, nudi mi za pretpostavljam 20% jaceg igraca od mog. Tacno onako kako si napisao.

Sezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?-capture222.jpg
    Steppenwolf likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion lespa's Avatar
    Liga u ovoj sezoni, nazalost tezak smor. Prosle sezone je bilo 4-5 aktivnih menadzera od kojih su 2-3 menadzera dosta ulagala u ekipu i na kraju sam bio drugi.
    Vidim da je jedan od prijatelja sa kojim budem u Ligi nekih 5-6 sezona unazad, isto bacen u bezveznu Ligu gde vec sada ima 10 bodova prednosti.
    Kako njima funkcionise taj zreb, to samo oni znaju.

Sezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?-capture223.jpg
    Last edited by lespa; 06-07-2019 at 03:57 PM.
    Viktor Stefanovic likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Liga u ovoj sezoni, nazalost tezak smor. Prosle sezone je bilo 4-5 aktivnih menadzera od kojih su 2-3 menadzera dosta ulagala u ekipu i na kraju sam bio drugi.
    Vidim da je jedan od prijatelja sa kojim budem u Ligi nekih 5-6 sezona unazad, isto bacen u bezveznu Ligu gde vec sada ima 10 bodova prednosti.
    Kako njima funkcionise taj zreb, to samo oni znaju.

Click image for larger version. 

Name:	Capture223.JPG 
Views:	27 
Size:	92.2 KB 
ID:	123929
    A ti im daj "topa fore"... Igraj sa par igrača od 2 ili 3 zvezdice, pa ti neće biti dosadno...
    lespa likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Još jedan trol danas. Spremaju put za Rio ili šta već i po običaju kad god čačkaju i engine igre zeznu.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Zašto ove pozive ne vidim sa nove verzije, već moram da uđem sa stare.

VIP
    Još jedna lepa ponuda na 110%, 67 tokena...

Sezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?-1uaaaaaaaa.jpg
    lespa and Viktor Stefanovic like this.

Page 17 of 32 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast