Malo I lepih vesti za promenu. Legenda Frisanco 34 god ce igrati jos jednu sezonu. Ko zna, mozda ce prestici Josten-a po broju nastupa.![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Poraz u prvenstvu jer nisam skautirao protivnika. Naime, oba MC-a koji su 7* su imali kartone a zamene su samo 5*. Da sam skautirao protivnika, video bih da ce igrati uski dijamant i stavio bih recimo 4-3-3 gde bi sredisnjeg MC-a spustio nize kad vec nemam DMC igraca. I naravno sta se desilo, moji MC igraci truba a protvnicki AMC MoM. Malo kasnije igram revans Lige prvaka gde sam promenio formaciju i AMC nece biti pokriven ali ocekujem da ce me nordeus iskulirati.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Savez dere, ne pamti zadnji poraz. Krenuo igrat sa lažnim profilima pa nema dobar početak, onda jedno vrijeme sam sam igrao i to je puno muke bez efekta. Otkako igram sa Sašom, Asmirom i Nikolom nemamo kiksa, tu i tamo desi se da su protivnici prejaki čak i po 18% u prosjeku pa i takvi ako nas dobiju bude jedva. Ja trenutno ne igram sa glavnim profilom jer sam prejak, ali svejedno gazimo.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Ovaj me je smatrljao sa ovom formacijom što pričate u LŠ pre dva dana ali dobro videćemo večeras,možda mu spremim neko iznenađenje
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Bilo je na guzove ali ipak sam ga iznenadio....idemo u narednu rundu
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока