Page 16 of 32 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 151 to 160 of 316
Like Tree358Likes

Thread: Sezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?

VIP
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Realno, 3 pozicije i spec, 106% za 66 tokena, ili ti, 75 kofera ne možeš napraviti. To je ponuda. Napokon su shvatili. Samo da ne bude baš antitalenat kao 3* akademac.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    Na 110% je bio...

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Koliko godina ima Pereira i da li je prva postava ili rezerva?
    Pitam ovo zato što imam igraca prve postave koji ima recimo 25 godina i uvek dobijam samo godinu dana mlađeg i to koji ima 7* - 7,5* za ogroman broj tokena ali nikako da dobijem ovako lepu ponudu kao ti.
    Takođe me nervira kada mi nude DC-a a to je često zato što mi dva DC-a iz prve postave imaju 24-25 godina i blizu 6*, ali budu samo godinu dana mlađi. JBG
    Pereira ima 20 godina i jako sporo napreduje, a i loše igra... Doduše, sinoć je odigrao za 10.0... Sinoć i ko zna kad opet...
    Kod mene je samo Andela prva postava, ostali igraju u zavisnosti od forme...
    Da bi dobio ovakvu ponudu treba da imaš mladog igrača od 5*, na toj poziciji, a da se poklopi da protivnik na kontra poziciji ima jakog igrača... To moraš da gledaš dan pre utakmice... Čini mi se da daje tačno 20% jačeg igrača, pošto je Pereira na 90%, a Montezuma je bio na 110%... Tako da, ako staviš mladog igrača od 3* na 50%, dobićeš jednog od 4*, na 70%, bez obzira koliko je jak protivnik...
    lespa likes this.

VIP
    Evo kod Partizana ponuda... Umesto Espinole, koji ima 26 godina, igrač koji ima 24 godine, 20% jači...

Sezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?-1ubbbbbb.jpg

A kod United-a, pošto je protivnički igrač 30% jači, pa ponuda 20% jačeg igrača ne bi promenila mnogo, dobio sam ponudu - 40% jači igrač, godinu dana mlađi...

Sezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?-1ubbbbbbb.jpg
    lespa likes this.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Pereira ima 20 godina i jako sporo napreduje, a i loše igra... Doduše, sinoć je odigrao za 10.0... Sinoć i ko zna kad opet...
    Da bi dobio ovakvu ponudu treba da imaš mladog igrača od 5*, na toj poziciji, a da se poklopi da protivnik na kontra poziciji ima jakog igrača... To moraš da gledaš dan pre utakmice... Čini mi se da daje tačno 20% jačeg igrača, pošto je Pereira na 90%, a Montezuma je bio na 110%... Tako da, ako staviš mladog igrača od 3* na 50%, dobićeš jednog od 4*, na 70%, bez obzira koliko je jak protivnik...
    KUL. OK Hvala.

Aha, znaci tebi prva postava i rezerve su slicnog kvaliteta cim svi konkurisu za prvih 11. OK.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Na 110% je bio...
    Još bolje

VIP
    Protiv prvog na tabeli... Već 7. remi, od toga 6 puta 1 - 1...

Sezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?-1ubbbbbbbb.jpg
    lespa likes this.

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    KUL. OK Hvala.

Aha, znaci tebi prva postava i rezerve su slicnog kvaliteta cim svi konkurisu za prvih 11. OK.
    Nije baš da su sličnog kvaliteta, ali kad mi igrač nije u formi, bolje slabijeg da ubacim da igra... Prošle sezone 3 jaka DC, a četvrti Banchero jedva preko 4. zvezdice... Ubacim ga kao startera i on da 3 gola na 3 uzastopne utakmice...
    lespa likes this.

VIP
    Protiv 8% jačeg... Park dade oba gola...

Sezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?-1ubbbbbbbbb.jpgSezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?-1ubbbbbbbbbb.jpg
    lespa likes this.

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Pričao sam vam za moj savez(ako se neko seća) da me je kapiten imenovao za zamenika kapitena pre 4-5 sezona i da je kasnije prestao da igra TE.
    Prošle sezone sam postao kapiten i preuzeo savez jer je izbačen iz savez.
    Ja ništa nisam pisao podršci automatski je odradjeno.
    A ja se spremao da idem u moj savez sad imam ovaj savez

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Viktor Stefanovic View Post
    Pričao sam vam za moj savez(ako se neko seća) da me je kapiten imenovao za zamenika kapitena pre 4-5 sezona i da je kasnije prestao da igra TE.
    Prošle sezone sam postao kapiten i preuzeo savez jer je izbačen iz savez.
    Ja ništa nisam pisao podršci automatski je odradjeno.
    A ja se spremao da idem u moj savez sad imam ovaj savez

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
    Pa predaj C najaktivnijem i pređi na početku nove sezone u svoj...

Page 16 of 32 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast