Ovaj albanac je imao podršku svojih pulena ali izvukli smo minimalac za revanš
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Ovaj albanac je imao podršku svojih pulena ali izvukli smo minimalac za revanš
Last edited by Viktor Stefanovic; 07-04-2019 at 09:35 AM.
Danas su prva 4 tima izgubili svoje utakmice, da bi ostali prišli...
Po šablonu, damo gol na startu, a onda protivnik preokrene... Tri puta nam šalje pas iza leđa odbrane i tri puta ostaje u situaciji 1 na 1... Ne pomaže ni ultra defanzivno, no ofsajd zamke, nikakva promena u odbrani, sva tri gola na isti fazon... I ko nam daje golove 1 na 1? Igrači sa završnicom na 60% i 70%...
I zbog ovoga ispadam iz LŠ. AMC na poziciji ST, 2 igrača mu ocena 8, ostalo katastrofa.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Skriptovanja i trolovanja u TE od samog početka je bilo,sad je i uvek će biti.
Mi samo tako možemo da piskaramo,kao nešto pretimo,psujemo,postavnjamo slike,žalimo se "njima"(a "njih" baš briga i nikad ništa se neće da promeniti u vezi toga).
Moj predlog je da čisto kad kad postavimo neke slike naših klubova jer ima tu možda ljudi koji prate neke od nas i eventualno ih interesuju gde smo stigli što se tiče(tabela,LŠ,kup...).
Mene lično interesuje kad udjem na ovaj forum da vidim "šta vam rade klubovi".
Jednostavno moramo da se pomirimo sa tim da je "kod njih i nož i kolač",i tu nema druge.
Bolje da se zezamo,zbijamo neku šalu i postavimo kao što rek'o neku sliku jer od ovog "kukanja" nema ljudi vajde.
Nemoj neko pogrešno da me shvati ali sam hteo da samo kažem da je ovo jedno veliko sra.. i zato samo opušteno