Preskočili smo protivnika koji je kao što sam očekivao u drugoj utakmici požurio da nadoknadi minus iz prve utakmice ali mu to nije pošlo za rukom.
Sledeći rival sličan prethodnom što se tiče formacije,pa videćemo...važno da je pacijent aktivan i spreman za duel
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Nek si nabiju ažuriranje u dupe. Gubim vrijeme bezveze. Ova igra je prevara i neće se primijenit nikad. Sad mi je svejedno, igrat ću čisto da otežam drugim menadžerima.
Majku li vam jebem prokletu, retardiranu, za ovo skriptovanje u napadu!!! Celtic nikad nije bio plasiran gore nego sad!!! Ista ova ekipa se borila prošle sezone, protiv 30% jačeg lika, za titulu!!! Njegov AMC daje gol, iako naspram sebe ima 24% jačeg DMC, a moj AMC bez protivničkog DMC da ga prati, na 112%, ne može da se sastavi sa životom!!!
bitna tekma u Ligi prvaka i zbog suspenzije nije mogao igrati DMC 125% vec zamena koja ima samo 86% ali mec egal protivnika ( 114% vs. 115%). I pocinje tekma i taj DMC odmah biva povredjen.
Do 60. minuta bez udarca u okvir gola za moju ekipu i onda iskljucujem kontre. Ne razumem sledece, protivnik dobija dva zuta sto bi trebalo da znaci da moja ekipa igra dobro a onda u dva minuta totalni kolaps. Licno mislim da je igranje eventa ( 3-4 tekme) totalno razjebalo formu moje ekipe.
Ja nisam programer, ali zar nije moguce u programski kod upisati da se tekme sa eventa ne racunaju kao prave tekme i da tako ne kvare formu ekipi za prava redovna takmicenja?
I zbog 15-ak zelenih i 5 plavih kofera sam ispao iz Lige prvaka i sad ne znam da li da igram event sledeca 3-4 dana jer postoji velika sansa da cu ispasti i iz trke za titulu u Ligi iako sad stojim sasvim OK?
Nazalost, batalicu event ovaj i svaki sledeci jer ovim retardima iz nordeusa nema pomoci!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ja evente ne igram uopšte više...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522