320Likes
-
Dreamer
-
60 minuta skriptovanja, protiv napuštene ekipe, na 32%... 60 vam...
-
Da nas nije trolovalo protiv prvog i drugog, sada bi mi bili prvi...
-
Yonekawa je obezbedio prvo mesto, pre poslednjeg kola, pa je verovatno svesno oborio kvalitet na 77%, 11% slabiji od nas, da bi NEO, koji je na 117%, ispao iz daljeg takmičenja... Sutra protiv Yonekawe, u ligi...
-
Sisajte mi kurac!!!
-
Kada ti Nordeus sjebe odbranu, da više niko ne igra kako treba, iako nisu ništa slabiji, nego prošle sezone, onda si najebao... Ovo više nema veze ni s kvalitetom, ni sa formacijom, ni sa taktikom... Jednostavno je Nordeus odlučio, niko od tvojih igrača u odbrani, nije u formi ove sezone, kupi nove... E pa kupiću kurac, da izbijete oči...
Lik 13 šuteva u okvir, na 18 šansi, isti kvalitete, a meni brani kontru... Ma pušite ga...
Neću da postujem šta se sve dešavalo ovih dana, dok nisam mogao da pratim utakmice... Katastrofa od trolova...
-
-
A onda ispadanje u kupu... Nisam ni ovo gledao... Prva utakmica 0-1... U drugoj vodimo 1-0, a onda se povredi Linhart... Pa DR Ponce, kome je, do tada, prosečna ocena bila preko 7.5, dobija crveni i ocenu 4.9... Prethodne 3 ocene 8.3, 7.9 i 7.7... Sisajte mi kurac!!!
-
Ni ovo nisam gledao, ali smo bar bili bolji i dobili...
-
A onda sam ovo gledao... Dominiramo na terenu, iako je protivnik prvi postigao gol... U 26. minutu nam protivnik odbrani kontru, a onda, u 27. minutu, on da gol iz kontre... I još od 40. minuta igramo sa laganim uklizavanjem i Popović dobija drugi žuti... Kaže asistent "we put some hard tackles in"... Pa jebem vam mater, šta je trebalo, da im kažem da ne uklizavaju uopšte??????????????????
Pogledajte samo njegove i naše ocene... Mi 7.38...