331Likes
-
I pored poraza, prolaz dalje, kao drugi u grupi...
-
Addicted
Jos jedan poraz u prvenstvu, sada vec 3 meca bez pobede.
-
Isti strelci kao i juče... Montezuma samo 2 gola, na poslednjih 8 utakmica, a prvi smo sa 5 bodova prednosti... Protivnik slabiji 15%, a golman nam nemotivisan... Motivišem vam ga majke... Treći je tukao drugog...
-
Petarda protiv 21% slabije boranije...
-
-
Addicted
I romanticari imaju problema u prvenstvu ove sezone. Ne daj Nordeuse da ja slucajno trolujem nekoa ko je jaci od mene 5-10%, cak ni sa igracem vise.
-
Poraz od 19% jačeg... Golman brani za 8, i pored 2 primljena gola... I rezervista MC Berger igra za 8, svi ostali k'o pičkice... I još mi DC nemotivisan, motivišem vam ga majke... Primamo dva gola iz dva šuta, sa 40 metara, oba puta kroz moje igrače... Drugi put golman odbranio i lopta se odbija 40 metara nazad, pravo na nogu istom igraču... Kakav retardiran hajlajts, majko mila...
-
Moral, posle poraza od 1-2... Igraču koji je dobio 5, ne padne moral, ali zato dvojici, koji su dobili 6, padne u žuto sa max... Pa da li skoči na max sa žutog, kad odigraju za 10, majke vam ga steram???
Last edited by Steppenwolf; 08-01-2019 at 12:22 PM.
-
Susajte mi kurac i "They performed better than us"!!! Njihova ocena 7.20, naša 7.39... Naših 17 naspram njihovih 11 šansi...
-
Ne mogu da verujem da je dvojici u odbrani skočio moral...