331Likes
-
Prvo poluvreme skriptovanje i mičenje, a onda su stvari došle na svoje mesto...
-
-
Andela se, sa 365 golova, izjednačio sa Peredom, na prvom mestu liste strelaca Kelta...
-
Addicted
Stanje na tabeli pred pocetak poslednje nedelje prvenstva.
-
-
Pre dva dana jedan DC mi suspendovan... Moram da se odlučim između dva DC sa klupe, oba imaju po 4 zvezdice... Naravno, odlučim se za onog koji je do tada imao dosta bolju prosečnu ocenu, a on dobije ocenu 5.4... Sada stavim ovog drugog, a on igrač utakmice, ocena 7.9... Pa ti sad odredi startnih 11, majčin sine...
-
-
-
Zajebem se i ne odgledam derbi protiv drugoplasiranog... Umesto u 20:41, memorišem u glavi da je u 21:41... Ni on nije gledao i kurac bi dobio utakmicu da smo gledali...
Na 31 uzastopnoj utakmici ne primimo više od jednog gola... Na 20 utakmica u ligi primimo samo 8 golova, a sada 3 iz 5 šuteva, i to 2 u poslednjih 10 minuta... Sisajte mi kurac retardi... Umesto da bude bar remi i ostane 8 bodova prednosti, kad već ne date da bude 11, vi se direktno svrstate na stranu protivnika, koji je, naspram naših 7, imao 15 faulova i nijedan žuti... Kuš stoko!!!
-
Pro
Polufinale Super lige, pobjeda na domacem terenu ali jos nista nije rijeseno. Konacno je moj tim bio efikasan, 5 suteva u okvir gola i 4 gola.
Protivniku nije pomoglo ni +15% poseda lopte ukupno 66% ( 29 navijaca ) naspram mojih +5 % ukupno 34% .