Prekinuta je serija od 17 pobeda Uniteda, najduža u istoriji Uniteda... Do poluvremena smo već napravili 8 faulova, na normalno uklizavanje, naspram njegova 2, tako da je postojala dilema da li da ostavim tako i pustim da me iznabada iz prekida, ili da stavim lagano uklizavanje i pustim da se ušeta u gol... Odlučio sam se na ovo drugo i ušetao se u gol... Pored DC rezerviste, koji je igrač utakmice...A nigde ga nije bilo, 3 hajlajtsa imao, od toga jedna odbrana našeg golmana i dva loša centaršuta...
![]()
Pre dva dana jedan DC mi suspendovan... Moram da se odlučim između dva DC sa klupe, oba imaju po 4 zvezdice... Naravno, odlučim se za onog koji je do tada imao dosta bolju prosečnu ocenu, a on dobije ocenu 5.4... Sada stavim ovog drugog, a on igrač utakmice, ocena 7.9... Pa ti sad odredi startnih 11, majčin sine...
Hajduk je kiksnuo, pa sada imamo 10 bodova prednosti, 5 kola pre kraja... To se nije desilo, brat bratu, jedno 2 i po godine... Ali, znajući Nordeus i njihovu logiku, ne radujem se prerano... Svašta tu još može da se desi...
Trebalo je bar 5 - 0 da bude... U 73. minutu krećemo kontru i ja unapred znam da neće biti gola... Jebo ti ovo...
![]()
Zajebem se i ne odgledam derbi protiv drugoplasiranog... Umesto u 20:41, memorišem u glavi da je u 21:41... Ni on nije gledao i kurac bi dobio utakmicu da smo gledali...
Na 31 uzastopnoj utakmici ne primimo više od jednog gola... Na 20 utakmica u ligi primimo samo 8 golova, a sada 3 iz 5 šuteva, i to 2 u poslednjih 10 minuta... Sisajte mi kurac retardi... Umesto da bude bar remi i ostane 8 bodova prednosti, kad već ne date da bude 11, vi se direktno svrstate na stranu protivnika, koji je, naspram naših 7, imao 15 faulova i nijedan žuti... Kuš stoko!!!
![]()
Bravo!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522