Menjaj formaciju, vidiš da uski dijamant ne funkcioniše...
Menjaj formaciju, vidiš da uski dijamant ne funkcioniše...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Promena formacije nije urodila plodom. Samo 0:0 protiv 20% slabije ekipe iako Sam imao 9 ( devet ) udaraca u okvir gola I ispadanje I u Ligi prvaka. Ostaje Jos Liga ali s obzirom da sam mnogo resursa ulozio, sezona je za zaborav. Jos samo fali da zbog toga sledece sezone u Ligi prvaka izvucem zveri u zrebu.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Pa ti imaš igrače, da sklapaš formaciju kakvu hoćeš...
Ovaj nas je izbacio u kupu, na startu sezone, sad smo mu vratili sa kamatom, a jači je 11%... U prvoj utakmici kupa ga razbijemo, a bude 1-1... Posle u revanšu izjednačena tekma, a dobije 4-2... Prvu utakmicu u SL smo dobili 3-0 i očekivao sam 0-4, jer se desilo bezbroj puta da opasno troluje u revanšu, na 3-0... Poveo je, ali je i promašio nekoliko zicera, a onda Park stupa na scenu... Ono što nije mogao sa krila, uradio je sa pozicije lažne devetke...
![]()
E sad pogledajte kako usrano troluje Nordeus... Prosečna ocena tima, u sezoni, do ove utakmice je 7.46, a u ovoj utakmici 6.27... Kao da sam igrao protiv 110% jače ekipe...