Results 1 to 10 of 292
Like Tree331Likes

Thread: Sezona 121 - 21. Јul - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Menjaj formaciju, vidiš da uski dijamant ne funkcioniše...

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Menjaj formaciju, vidiš da uski dijamant ne funkcioniše...
    OK, promenicu formaciju Ali je totalno debilno da formacija u prvom delu sezone radi a onda naprasno ne radi. RETARDI!
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    OK, promenicu formaciju Ali je totalno debilno da formacija u prvom delu sezone radi a onda naprasno ne radi. RETARDI!
    Pa to se isto desilo Keltima i Partizanu... Samo su odjednom prestali da igraju...

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Pa to se isto desilo Keltima i Partizanu... Samo su odjednom prestali da igraju...
    Promena formacije nije urodila plodom. Samo 0:0 protiv 20% slabije ekipe iako Sam imao 9 ( devet ) udaraca u okvir gola I ispadanje I u Ligi prvaka. Ostaje Jos Liga ali s obzirom da sam mnogo resursa ulozio, sezona je za zaborav. Jos samo fali da zbog toga sledece sezone u Ligi prvaka izvucem zveri u zrebu.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Pa ti imaš igrače, da sklapaš formaciju kakvu hoćeš...

VIP
    Ovaj nas je izbacio u kupu, na startu sezone, sad smo mu vratili sa kamatom, a jači je 11%... U prvoj utakmici kupa ga razbijemo, a bude 1-1... Posle u revanšu izjednačena tekma, a dobije 4-2... Prvu utakmicu u SL smo dobili 3-0 i očekivao sam 0-4, jer se desilo bezbroj puta da opasno troluje u revanšu, na 3-0... Poveo je, ali je i promašio nekoliko zicera, a onda Park stupa na scenu... Ono što nije mogao sa krila, uradio je sa pozicije lažne devetke...

Sezona 121 - 21. Јul - Kako vam ide?-1sqqqqqq.jpgSezona 121 - 21. Јul - Kako vam ide?-1sqqqqqqq.jpgSezona 121 - 21. Јul - Kako vam ide?-1sqqqqqqqq.jpg

VIP
    E sad pogledajte kako usrano troluje Nordeus... Prosečna ocena tima, u sezoni, do ove utakmice je 7.46, a u ovoj utakmici 6.27... Kao da sam igrao protiv 110% jače ekipe...