Sta reci nakon ovoga, pa dokle vise ljudi jeste li jebeno normalni. Sad ste stvarno pretjerali. Utakmica saveza
Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
Sta reci nakon ovoga, pa dokle vise ljudi jeste li jebeno normalni. Sad ste stvarno pretjerali. Utakmica saveza
Stekao sam dojam da je nesto gadno sjebano zadnjim azuriranjem. Vidim po grupama i forumima da se dosta igraca zali na veliki broj nelogicnosti sto i sam vidim. Primjerice gotovo nakon svake utakmice mi pise da je moj GK zabio gol a nije. Igrac mi dobije ocjenu 7.6 i sa max na minimum mu padne moral nevjerovatno. Pa onda igrac koji skroz igra i u jednoj utakmici ga uamjenim radi ozljede nakon utakmice pise NIJE ZADOVOLJAN MINUTAZOM??????? Koji kurac. Igraci mi pred svaku tekmu max kondi i moral a nakon utakmice skoro svima moral u crvenom. Golman primi 4 gola njemu moral ostane na VRLO DOBRO, krilo zabije gol i asistira njemu sa max na lose padne moral.
Dali itko od ovih u nordeusu uopce vidi ove ocite greske u sustavu. Ove stvari hitno treba mjenjat, jer svakim azuriranjem sama utakmica postaje sve losija. Boli me tuki za zadovoljan ili ne minutazom kad je sama utakmica prepuna nelogicnosti. Kad igras protiv 30% slabije momcadi i nakon prvog poluvremena imas 0 udaraca u okvir i moral padne na jako lose katastrofa. Igraci na poluvremenu prosjek ocjena 7.2 moral na katastrofa padne. Ovo nije normalno i ovakve greske moraju pod hitno rijesiti ili nek uvedu da, igracu mozes obnovit moral na poluvremenu jer i u realnom nogometu ttener motivira ekipu na poluvremenu kad vece toliko zele realnost.