Moji su solidni, 3 jaka ostalo 7-15% slabiji. Prijerice ovog jednog 7% slabijeg sam 5-1 razvalio.
Bit ce souuu program 4 dana.
Evo najjaci kod mene i tablica trenutna
Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
Moji su solidni, 3 jaka ostalo 7-15% slabiji. Prijerice ovog jednog 7% slabijeg sam 5-1 razvalio.
Bit ce souuu program 4 dana.
Evo najjaci kod mene i tablica trenutna
Ista prica kao i kod Jelica. Iscimas se da dodjes do trece faze i onda dobijes protivnike 20-30% jace. Klosari!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
YOUTUBE500K - 5 zelenih
MORALEFEEDBACK - 3 plava
Niko ne očekuje neaktivne botove, već protivnike približnog kvaliteta. Ne možeš mi reći da je normalno da ja sa 110% imam ove gore protivnike.
To je kao kada bih ja tebi rekao sada "Wolf ne zajebavaj, na polusezoni smo, povrede u svakoj utakmici su normalne."
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Jebem li vam mrtvu majku u pičku!!! Igramo derbi protiv prvog, samo bod smo iza i samo 6% je jači!!! Imamo najbolju odbranu u ligi, krv vam majčinu jebem!!! Na 18 utakmica samo 12 golova primili, a sada na jednoj, za 44 minuta, golman od 7 zvezdica, koji je na prethodne dve utakmice branio za 9, prima 6 golova!!! Jebem vam krvavu majku prokletu!!!
U ligi pobjeda za top8
Sutra sa Juventusom koji ce biti zajeban
Savez u finalu