Momci dobio sam igraca iz omladinske skole od 80% za 14 tokena...Moje pitanje je da li se isplati potpisati ugovor sa takvim igracima ? Koliko otprilike moze da napreduje kao mlad igrac?
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Momci dobio sam igraca iz omladinske skole od 80% za 14 tokena...Moje pitanje je da li se isplati potpisati ugovor sa takvim igracima ? Koliko otprilike moze da napreduje kao mlad igrac?
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Ja retko potpisujem omladince, ne zato što sporo napreduju, već zato što je jeftinije da kupiš igrača na 99%... Možeš za 20-30 tokena da kupiš igrača na 99%, a da omladinca doteraš sa 80% na 99% treba ti 70-80 zelenih kofera, a to je u prevodu 70-ak tokena...
Poslednja dva omladinca sam potpisao pre 3-4 sezone i baš su brzo napredovali... Možda čak i brže nego ovi sa aukcije... Ako si skoro počeo da igraš, tebi se isplati da kupiš takvog igrača, jer na nižim nivoima nema baš mnogo nabudženih timova...
Ponude mi MC na 108%, za 58 tokena... Evo vam kurac... I odmah moj MC na startu utakmice, već u 11. minutu popije žuti... I uvek tako... Igrači za koje ponude zamenu Ili popiju kartone, ili se povrede, ili odigraju katastrofalno... Samo da te nateraju da daš tokene...
Pojacanje za ovu sezonu i to bas koji mi treba.
Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
Malo su doterali akademce za tokene. I da napreduju malo sporije, igraju sada bolje. Ja sam počeo da ih potpisujem ponovo, one koje mi trebaju naravno. Bele osobine im zveknem na maksimalno 140-150% i vrlo sam zadovoljan.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk