Bez slika na terenu sam ožežite
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Bez slika na terenu sam ožežite
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Sportski pozdrav svima!! Evo posle dugo vremena i mene ponovo na forumu, e sad ...tu sam zbog jednog lijepog i drugog tragicnog raspleta situacije( bar sto se tice topelevena)...
Nisam stigao da napisem u ovom proslom topiku jer je zatvoren..vezano za proslu sezonu, nadam se da nece nikome smetati..
Sa drugim profilom FK Crvena Zvezda oboreni neki rekordi...
Prvi na tabeli sa maksimalnim ucinkom i nevjerovatnom gol razlikom.
Najbolji strelac "Sandua" sa nevjerovatnih 49 golova u Ligi, a ukupno 62 gola u sezoni.
Sa glavnim profilom "sekensen" petu godinu za redom uspjevam da budem prvi tokom citave sezone, sa cak i 10b prednosti u odnosu na drugog, a na kraju zavrsavam kao drugi...3 godina za redom u zadnjem kolu na gol razliku gubim titulu, zaista nevjerovatno zalosno i tuzno...ni malo sportske nordeuske srece....
Najbolji strelac Lige Van Velzen 38 golova...ni to nije dovoljno bilo...
E sad , da li imate kakvih ideja i savjeta?? Da li da brisem ?? Mozda je dosta 10 godina igranja topelevena?
@sekensen
Igraš dok ti je razbibriga i imaš vremena. Da li je to 10 ili 20 godina, zar je važno?
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
FCK NZS prošle sezone uspešniji, za razliku od mod profila
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Evo nova tura kidanja zivaca pocinje.
U Kupu vec po tradiciji se uopce ne trudim nikako, svaka pobjeda ako ih bude su ok a poraz u kupu me ne zamara jer nisam ga ljubitelj.
U LP sam dobio u grupi jednog sa veceg lvla, neznam zasto ali dobro
Cekamo ligu da, vidimo
Ove sezone ako sta naleti dobro a jeftino cemo uzet, sto se tice igraca.
Sretno svima
Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
Ekipa mi je na 104% a protivnik je na 118% ali kad udjem na njegov profil sve igraci 32-34 godina kvaliteta 3*-4*. Bag ili nije potpisao ugovore svojim igracima?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522