Raso, i tebi i svima na forumu sve najbolje u 2020. Godini.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Srećna svima Nova godina. Zdravlja, sreće i trofeja, svakog vida.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Srecna nova godina ekipo. Puno srece, ljubavi i zdravlja u 2020 xD
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Poraz i gubitak titule u ligaskom takmicenju .
Posto se blizi kraj, cestitam svima na osvojenim titulama, a ostalima vise srece u sledecoj sezoni.
Sent from my 5024D using Tapatalk
Pa se j..i
Teško da me dva puta usere
Sinoć sam konkurenta za titulu po drugi put isprašio i prvenstvo definitivno rešio.
Jesu mi bolje trenirani igrači, ali je neverovatno da u odlučujućoj utakmici moja ekipa daje 3 gola iz prva 3 šuta u okvir.
Na žalost, ništa od iznenađena.
Rezime sezone: titula u prvenstvu i osvojena SuperLiga. Liga nije bila previse teska sto se i vidi po tome koliko su moji navalni igraci zastupljeni u statistikama Lige.
AML Malencic najbolji strelac Lige. Ekipa ce sutra biti na 100% ali necu nikog menjati jer imaju razvijene bitne skilove. Mozda kupim MC-a od 79 tokena ali samo ako ima 19 godina i odgovarajucu spec. Sve je manje zelenih, tako da u novu sezonu ulazim sa samo 200 zelenih. Sacekacu da vidim kakvu TV ce imati besplatni skauti pa mozda u jednog ulozim sve zelene.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522