I FCK NZS, Q 110%, za sada gazi, ali će polufinale kupa biti kraj. Protiv 130% sa nivoa iznad.
Inače, događaj sam prošao sa još jednim timom, da se proba uzeti oficijal.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
I FCK NZS, Q 110%, za sada gazi, ali će polufinale kupa biti kraj. Protiv 130% sa nivoa iznad.
Inače, događaj sam prošao sa još jednim timom, da se proba uzeti oficijal.
Ispadanje iz LS u osmini finala nakon produzetaka.
Protivnik je egal po jacini ali moj tim je bio oslabljen zbog crvenih kartona kod 2 MC ( rezerve koje su igrali imaju 4*) .
Pokusao sam improvizovati ali na zalost nije uspjelo : rolleyes:
Last edited by Rašo 76; 12-24-2019 at 08:06 PM.
Ja mislim da je prolaz u finale Kupa odrađen.
Gledam nesto ovo kod spec udaranje glavom. Kaze na nasim jezicima udaranje glavom sto sugerise da se od toga moze imati koristi I u napadu I u odbrani. Ali onda vidim da u engleskoj verziji pise aerial defender sto jeli znaci samo u odbrani. Znaci, da u napadu DC ili ST iz kornera iskoriste tu spec nista.
Mislio Sam da se zezam da recimo DL ML Aml igracu napravim tu spec I koristim ga na Aml poziciji Ali bilo bi to bacanje zelenih.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Auuuu, danas I prethodnih Dana bas kretenski rezultati. Ako se pretera sa treninzima, bicete trolovani. Ako se odradi trening suvise blizu tekme ( manje od tri SATA ), bicete trolovani. Ako protivnik potrosi plave da mu ekipa bude u fulu pobedice ubedljivo.
Ali, tu je sargarepa na stapu u vidu potencijalnog grba za 20 trofeja I svi cutimo. Jbg.
Priznajem, probacu da uzmem grb.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Plasman u finale Kupa odrađen još jednom sigurnom pobedom.
Novi igrač od 64% kupljen, isproban na određivanju faktora treninga i pokazao faktor F16 što nije najbolje a nije ni loše. Zasad potrošeno 150 odmora i istrenirana specijalnost i nekih 20% kvaliteta.