Molim za info od moderatora. Da li ce igraci iz akademije moci da predju na pocetku nove sezone u postavu ako im nisu bili odredjivani treneri? Dakle, sada ih izaberemo I da takvi predju u postavu u novoj sezoni bez ikakvih treninga?
Molim za info od moderatora. Da li ce igraci iz akademije moci da predju na pocetku nove sezone u postavu ako im nisu bili odredjivani treneri? Dakle, sada ih izaberemo I da takvi predju u postavu u novoj sezoni bez ikakvih treninga?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Aj pomozi randome
Pitacu lespa.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Lespa bice dodati jer ce dobiti jednog default trenera svakako.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
I neće lista mladih igrača biti osvežena do sledeće sezone.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
@shadow, zvezda
Hvala
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
280 zelenih koferčića me koštalo. Akademac od 80% potpisan na početku prošle sezone, brzo napredovao, koristio povremeno i par višak videa da mu istreniram poziciju. Najveći problem je to što sam ostao isti level i sivi atributi mu nisu pali za 20% tako da će biti muke dignuti ga do 160%.
Novi MC, akademac od prošle sezone, 100 zelenih za sada.
Forumski, jaranski i savezni derbi završio podjelom bodova
@Shadow
Wolf je pre sezonu dve postavio vrlo detaljni plan za talente i vežbe. Na kolko dobijaju itd
Meni je to suviše detaljno i nemam živaca.
U kratkim crtama:
D linija i MC: 5× igra po krilu. Sa 4* ekstra talenat dobija skill za spec ili poziciju na 4-4-3 vežbi. Taj mu je ritmus.
AM i ST sa 5×presing
Sa 5* ide 5-5-4 ekstra. 555 je ok, sve preko ja ne treniram
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk