Ljudi od kada je uvedeno da ne mozes pratit druge utakmice u ligi, nemam ih cak ni u rasporedu utakmica.?
Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
Ljudi od kada je uvedeno da ne mozes pratit druge utakmice u ligi, nemam ih cak ni u rasporedu utakmica.?
^
I ja sam to primetio. U kupu sam mogao da pratim druge mečeve, ali nisam primetio tu opciju za ligu.
...
Nakon više od dve godine pauze ponovo sam počeo igrati. Igrom slučaja vratio sam se taman na početku nove sezone.
Dobar start za sada. Prvi u ligi, na pragu polufinala kupa, za sad bez poraza.
Jedino sam izgubio jedan meč u ovom aktuelnom El Klasiko eventu, ali sam završio prvi na kraju prve faze.
Od kako znam za sebe mučio sam se sa zalihom kofera i pogotovo tokena, tako da mi svaka mala nagrada dobro dođe.
United FC: 6 leagues (1 invincible), 1 cup, 2 CLs
St. Tropez 1964: 6 leagues (1 inv), 1 cup, 1 CL (One treble)
Newton Heath: 7 leagues (2 inv), 1 cup, 1 CL, 1 SLs, 1 SC
The Black Pearl: 3 leagues (1 inv), 2 cups, 1 CL, 2 SL, 1 SC
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Manchester Heath: 10 leagues (7 inv), 6 Champions Leagues, 5 Cups, 5 Super Leagues, 6 Super Cups... (Two quadruples, one Invincible season)
Nakon prve faze mi nije sjelo 5 tokena iako sam uvjerljivo prvi bio, doduse jedan lik ima 1 trofej od jucer a, ostali nitko sa moje liste nisu ni utakmicu odigrali. Dakle jedini sam bio aktivan oba dana.
Dali trebam prijavit sto mi nisu sjeli tokeni?
Nakon kvalifikacija prva pozicija, vidjecemo jacini protivnika u drugoj fazi eventa.
Sent from my 5024D using Tapatalk
Bogami je nordeus nadmasio samog sebe.
103T da bi imao igraca 4 dana hahaha
Koji mozak je ovo smislio da mi je znati
Nisam bas voljan da bacam 62 tokena za 4 dana pozajmice
Sent from my 5024D using Tapatalk
I još 5-6 puta više tokena se treba baciti da bi igrač potpisao trajni ugovor. Hvala ali ne hvala.
United FC: 6 leagues (1 invincible), 1 cup, 2 CLs
St. Tropez 1964: 6 leagues (1 inv), 1 cup, 1 CL (One treble)
Newton Heath: 7 leagues (2 inv), 1 cup, 1 CL, 1 SLs, 1 SC
The Black Pearl: 3 leagues (1 inv), 2 cups, 1 CL, 2 SL, 1 SC
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Manchester Heath: 10 leagues (7 inv), 6 Champions Leagues, 5 Cups, 5 Super Leagues, 6 Super Cups... (Two quadruples, one Invincible season)