Results 1 to 10 of 64
Like Tree104Likes

Thread: Sezona 133 - 21. Jun - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Ma kakva akademija i omladinci. Dobro samo za niže nivoe da upadnu 3 besplatna pa se prodaju za lovu i za nekoga ko nema volju da čeka na TL i da budži.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    lespa likes this.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Ma kakva akademija i omladinci. Dobro samo za niže nivoe da upadnu 3 besplatna pa se prodaju za lovu i za nekoga ko nema volju da čeka na TL i da budži.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    I ja razmišljam slično kao ti, da akademija dobro dođe da se bez cimanja dođe do gotovog igrača. Jedino što smatram da za one igrače što traže 99 tokena za 6* kvalitet, to moraju biti igrači najbržeg mogućeg razvoja, jer ne verujem da su toliko bezobrazni da za toliko tokena uvale nekog prosečnog igrača.
    Scorpion044 likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    I ja razmišljam slično kao ti, da akademija dobro dođe da se bez cimanja dođe do gotovog igrača. Jedino što smatram da za one igrače što traže 99 tokena za 6* kvalitet, to moraju biti igrači najbržeg mogućeg razvoja, jer ne verujem da su toliko bezobrazni da za toliko tokena uvale nekog prosečnog igrača.
    Ali je problem sa tim igračima da dok dočekaš da im padnu nebitni atributi već su 22 godine, i završe karijeru brzo jer nemožeš iskoristit nebitne atribute da održavaš bitne i da onda igraju do penzije.