Quote Originally Posted by Scorpion044 View Post
Znam da je ova igrica nerealna ali sam je i pored toga igrao jer mi je bila zanimljiva. Mogao sam da tolerišem nerealne poraze. Ali nakon ovog danas definitivno prekidam sa igrom.
Došao sam do polufinala LŠ gde me čekao onaj tim sa nižeg nivoa sa kim sam igrao i pre nekoliko sezona. Tada je on bio jači skoro za 10% i fino sam se držao u oba meča. ( 2:2 u prvom meču i 2:4 za njega u drugom meču). I danas je bio jači za 5%. Obavio sam trening, imao sam bonuse za odbranu, posed i kondiciju na 10%, napad na 8%. Pre meča sam morao da trošim zelene i plave kofere jer su mi igrači bili umorni od utakmice u ligi (koju sam izgubio ok nema veze). Igrao sam odbrambeno i sa visokim presingom. Rezulat na kraju utakmice? 10:0 za njega?!?!?!?!?
Jedino što nisam mogao da uradim je da pratim utakmicu i odmah katastrofa? (Ista stvar mi se desila i pre 2 dana u ligi, derbi kola, nisam pratio i izgubio 5:1). MC mi je bio suspendovan pa sam ubacio AMC umesto njega ok možda preofanzivna formacija a napad na kraju jedna velika 0.
Click image for larger version. 

Name:	2.jpg 
Views:	18 
Size:	72.4 KB 
ID:	135817
I napadač mi fali dole ispod AMR nicolaua ,7 zvezdica ocena 5.0
Click image for larger version. 

Name:	3.png 
Views:	17 
Size:	52.9 KB 
ID:	135818

Možda sam trebao skroz defanzivno sa 5 DC 3 DMC itd. Komotno sam mogao da ubacim random igrače na random pozicije možda bih bolje prošao ahahaha.

I tako najbolja sezona za sada, postaje katastrofa. U ligi sam bio na vrhu do onog poraza od 5:1 i još jednog poraza danas pa je i 4.mesto pod znakom pitanja, u Kupu sam došao do finala planiram da sabotiram to haha videću. Uz pauze ovu igricu igram još od 2014. ali nikad mi se nije desio poraz od 10:0 niti tome slično. To bi bilo to od mene napuštam i ja ovaj forum koji bi imao 0 poruka da se nisam javljao. Tuga

Pozdrav.
Approved post** PM me if the system unapproves the posts because it can happen again.