Last edited by Milan Dj.; 06-12-2013 at 10:10 PM.
Можда нема утицај, али моје скромно искуство ми говори да од 10-так утакмица, које сам силом прилика започео са поставом која је непосредно пре тога већ одиграла један меч, (значи поћињу са 75%-80% кондиције) у 80% случајева ми се повреди играч. Можда је случајност а можда и није. Ако је случајност , не видим сврху зелених коферчића осим покушаја да нам искамче и ово мало токена. Што се тиче наступа играча, ни ту нисам сигуран јер ја знам са којом кондицијом наступа моја екипа, али не знам са којом наступа противничка. Такође вероватно да зависи и од подешавања противника. Можда неко ставио тврдо уклизавање , шта га брига. Добије жути , евентуално црвени али то прође и брише се за утакмицу или 2 а теби играч повређен 3-5-7-15 дана...Бем ли га :/
7 povreda podnošljivo za sada.
Незнам за вама ал ја прошле сезоне без повреде Ове сезоне Две Повреде и то на два дана ја их рехабилитујем на 1дан и сутра су спремни за меч.Са обзиром да користим само 14играча добро је.
06.06. MC K. Haride 5 dana
13.06.DMC A. Reginius 6 dana
Last edited by SrbIN71; 06-14-2013 at 05:16 PM.
Ovo je zaista prevazislo sve mere. 17 povreda imam u dosadasnjem toku sezone (12 mecevi + 5 standardan tening bez forsiranja).
Ovo nije fer. Da se desi da u nekoj sezoni imam 15- povreda onda bi i mogao da razumem ali ovako sam sa proseka 20-25 poslednjih nekoliko sezona dosao do proseka 30-35.
DJalovicu citaj PP i daj da resimo vise sta je tvoj problem. Jednom za sva vremena !