Kupujem igraca lvl 1 sam ako neko ima DC ili DR q15 minimalno dajem kolko treba.
Kupujem igraca lvl 1 sam ako neko ima DC ili DR q15 minimalno dajem kolko treba.
Neznam di bi postao ovakvo pitanje pa cu tu ako smeta obrisite, znaci danas sam poceo igrat top eleven i sad sam igro utakmicu i 3 igraca su mi ozljedena (golman i 2 igraca) i kupio sam si novog golmana na aukciji bezveze, kaze 40 sec do kraja aukcije i ja ga dobio i sad kak da zamjenim ovog golmana sada (koji mi igra) za ovog novog kojeg sam kupiomoderatori ako smeta post obrisite pa mi odg. na pp. Hvala na pomoci
Vladislave tek od 4-og nivoa imaš opciju pregovori![]()
A kad su ti pregovori i naprimer ja ponudim nekom liku za 8 tokena i nesto para,jel tom liku idu i tokeni ?
Na pregovorima postoji startna cena od 5-10 tokena za nekog igraca (u zavisnosti koliko igrac ima godina i njegova cena). Ako ti ponudis recimo 8 tokena sto je minimum drugi menadzer ne dobija tokene, prilikom svakog povecavanja ponude koje iznosi 2 tokena 1 token ide norduesu a 1 menadzeru koji prodaje igraca
8 ponudjenih tokena -0 tokena za menadzera koji prodaje igraca
10t - 1t
12t - 2t
14t - 3t
16t - 4t
i sve tako u krug, mnogo ce ti biti jasnije kad stignes do 4 levela
jel moze neko da mi kaze zasto kada dobijemo 2 mlada igraca iz akademije mladih jedan ide besplatno a drugi recimo kosta 24 tokena,nekad 18 ili jos manje,jel ce ovaj igrac sto kosta 24 tokena brze napredovati nego kad dobijes nekog od 12,14 ili 18 tokena
Da što više tokena košta bolje napreduje.
stigla su mi 2 mlada igraca iz akademije mladih,dal vredi ovog drugog sto kosta 12 tokena da ga uzmem,inace sam 28 nivo i potrebni su mi igraci kvaliteta od 155 do 160 a ovaj igrac ima kvalitet 149 i igra na mesto centrafora.